Det ska stå något här

En vecka på kollektivet har gått. Mitt rum är iordining och jag trivs fortfarande. Känner mig grymt hemma i den här lilla hålan. Veckan har gått asbra. Jag kan inte säga att det varit lätt alltid, jag visste att det skulle vara svårt redan innan jag tog beslutet att komma hit. Att våga släppa in folk, berätta om mig och mitt liv. Klart det är svårt, men livet är inte alltid lätt. För hur skulle det vara då? Om allt var en dans på rosor, vad skulle man uppskatta då. Livet är svårt och jobbigt just för att man ska uppskatta dem små underbara stunder man får. Va äre annars värt att vara lycklig om man aldrig vart ledsen. Hursom. I fredags kollade hela kollektivet på film, Tillsammans vart det. Smög ut i mitten av filmen och satte mig med ljus och ritblock ute på min och cornelias (balkong) ett asfint tak vi har nedanför ena fönstret. Släckte ljuset och upptäckte stjärnhimlen. Satt där kanske en timme innan Cornelia gjorde mig sällskap. Vacker kväll! Igår var det städdag, alla städade hela huset. Asfint vart det. Sen drog jag ihop ett gäng och drog på dub i Gävle. Fan va kul jag hade, sjukt värd kväll!
Idag har jag sovit ut och vart på loppis och fyndat fått fika och pratat om livet.
Jag trorfan jag känner små stunder av lycka här, jag har hamlat rätt i livet och jag behöver inte dig vid min sida för att känna så. Men jag kan inte lova att jag inte önskar mig lite kärlek när jag ser en fallande stjärna. Nu ska jag ta en välbehövd dusch, först ska jag sno en cigg av Ellie. Pyssla lite och sy blir det nog sen.
EN DAG I TAGET



Österfärnebo bo

Allt snurrar i min skalle. Känns just nu som att jag trivs jävligt bra här. Har ännu inte sovit en hel natt men det kommer nog! Jag vet inte hur mycket jag orkar skriva. Alla är jättesnälla och allt är fan asbra. En viss person är ur mina drömmar, hehe det gick fort. Skönt somfaan är det, bara mina drömmar nu. Näfaan ut på taket utanför mitt och Cornelias(rumskompis) rum och måla lite kanske.
EN DAG I TAGET


Heavy head

Ja men lte bakis är man väl, men det vare värt! För faan va kul det var igår. Helnöjd b-rud. Amanda kan det där med att fylla 20 hon. Idag ska jag flytta hem. Hehe, låter konstigt. Mitt nya hem Österfärnebo. Det blir bra, en nystart. Nu ska jag och nyvakna Frida käka lite frulle duscha och bruda till sig lite sen 18.05 går bussen hem. En smula nervös faktiskt. Vill föresten tacka alla som gett mig någonstans att bo i veckan, ni är guldvärd!
Jonna, Shogy, Daniel, Jocke, Niklas, Frida och Staffan. En guldstjärna i kanten på er!
EN DAG I TAGET

Morgonen är varm

Godmorgon världen. Lite så kände jag imorse när ja traskade in mot stan imorse, solen lyste, fåglarna kvittrade och det var varmt. Höll på att dö lite. Nu sitter jag dyduschad och färdigäten hos Daniel och ska snart bege mig till viken för att träffa Frida och lämna in mina lägenhetsnycklar. Har inte så mycket mer att skriva än att det var en jävligt konstig och bra kväll/natt.
EN DAG I TAGET och faan det går bra nu

Det finns luft kring solen

Klart det finns en möjlighet. En möjlighet som jag inte än vet, som du inte vet, som ingen egentligen vet.
Om hundra år, vem vet nåt då.
Idag känner ja livet, möjligheter i varje vrå.
En dag igen, det kanske blir vi två.
Om hundra år, vem vet egentligen nåt då?

Hej fyllediktar, interpool för mer öl snart. Livet leker, livet är så jävla bra!
Jag älskar livet, utan en enda rädsla om att bli sårad. Inget är perfekt.


Parkeluling

Nä bada vart det inget, självklart började det regna och blåsa kallt just då. Men det vart milkshake och häng på stan, sen kika ju solen fram igen. Nu blir det parkhäng och öl.
EN DAG I TAGET

Fucked up

Dubstep tillsammans med lite Lonely Island ger sig ut ur hötalarna och in i våra öron. Snart ska vi käka ägg och blacon, sen ska vi traska och bada lite i gävlestrand, för fan va fint vädret vart. Mina skor är torra nu efter vi smög ner i tvättstugan och lånade torkskåpet fast det var någon annan som hade tid, hehe busigt.
Jag har en sak att erkänna, du finns inte längre i mina drömmar. Det är någon annan nu, som smusslat sig in där. Ut ur mitt huvud!
Ikväll ska jag dricka öl.
EN DAG I TAGET

Nötskalet

Landade i gävle vid tre, okej halv fyra kanske. Vem håller koll, egentligen? Lämnade min data på lagning i valbo ocksårå, hoppas den klara sig och blir klar snart. Har nu tvättat kläder och mina äckliga skor, tro mig vattnet var långt ifrån genomskinligt, hehe. Senråh ja, då tänkte jag att jag skulle bruda till mig lite och slinga håret. Sätter på mig dendär jävla mössan och försöker frenetiskt få ur slingor, nepp det gick inte alls det. Så vadfaan tänker jag som vanligt, kan ju inte va så svårt. slänger i lite slingor, kladdigt somfaan, lite överallt. Blir nog bra det, sköljer ur kläderna och tänker efter ett bra tag kanske ska kolla hur det vart, hehe. Hej fläcken. En stor fin superblond fläck på högra sidan vid örat, fint det. Säkerligen fläckig i hela skallen också men det syns väl fint när det torkat. Tur att Daniel har kickboxning och inta kan skratta ut mig än.
Imorn är jag iallafall sugen på öl, så ska se om man kan dra ihop lite folk till bollan. Hörde det ska vara soligt och fint jö.
Nu ska jag fortsätta torka håret och kolla på ugly americans.
EN DAG I TAGET

You can´t put me down

Det är väl kanske tusen saker jag kan checka av på min lista saker att göra innan man dör, duvet man måste testa allt en gång.
Flyttstäda en skitig jävla etta på 3 dagar utan hjälp CHECK
Ramla ut ur ett fönster CHECK
Ramla ner från diskbänken CHECK
Kliva rakt in i ett fönster med ryggen CHECK
Skaffa sig assnygga blåmärken över precis hela kroppen CHECK
Halka ner från ett fönster, tappa ut fönsterputsen, ställa sig upp fort och hoppas att ingen sett CHECK
Säkerligen ett par saker till som jag inte kommer ihåg. Nu har jag städat hela lägenheten och låst den för sista gången. Hejdå Lilla Marocko.
Hemlös brud.
Soffsurfingen är hursom i full gång just nu har jag bott hos Jonna sen i söndags, idag ska jag bege mig till Gävle för att soffsurfa lite hos Daniel. Sen Frida och Staffan, sen då jävlar flyttar jag till det delade rummet som kommer vara mitt hem i 9,5 månad. På lördag äre fest, Amandas 20årsfest, mycket sånt nu. Jag gillart!
Tänkte lämna nycklarna idag men är inte riktigt redo, eller så orkar jag inte bara ta bussen dit med min packning för jag är lat, så jag tar det på fredag istället. Ska iallafall lämna in min jävla kukdator som jag förövrigt brukar tycka om på lagning idag. För ja hela tangentbordet har kraschat och jag har ingen somhellst aning varför. Men självklart ska det hända mig en vecka innan skolan börjar, det är fint det, det är livet det. Hehe.
Ta en cigg och ringa lite folk nudå.
EN DAG I TAGET


Homeless

Nu är jag hemlös. Och datalös för den delen också, självklart fick den för sig att lägga av i fredags, innan hejdåfest och allt. Men fan jag hade kul ändå, vart skitfull och svinade som vanligt, men fan så får man göra. Igår packade jag hursom hela min lägenhet inte alls sådär fint bakis som jag förtjänade, hehe. Idag klev jag upp kl sex, fint de för att packa det sista och sedan lämna saker i Hofors och Österfärnebo. Mitt nya hem det. Det är fint, jag tog det fulaste rummet för att inte vara girig. Haha. Så kan ni ju spekulera om det är sant eller inte. Första dagen som hemlös och soffsurfande, har gått helt okej. Käkat kebab och lekt städhjälp. På onsdag blir det kickboxning och torsdag öl, lördag också fast inte lika mycket. Imorrn ska jag städa ur hela lägenheten, döda tusen damråttor och tvätta fönstrerna. Sen är det hejdå Lilla Marocko FOR REAL.
EN DAG I TAGET


slow down

Nu är nästan allting fixat! tänkte pusta ut och kolla på skins, måla och göra mig något fint armband till imorn, ett fjäderörhänge kanske, hehe. Imorn är det fest!
EN DAG I TAGET


Tusen saker och en till

Whaa! blir liiite galen. Har hur mycket att göra som hellst. Hatar att flytta. Men nu är det klart iaf, flyttar in mina saker den 14:e, hehe på söndag. Packa bakis på lördag, hehe. Blir nog brare. Nästa vecka står soffsurfing på schemat. Ska bli kul, hehe. Nu ska jag tvätta, vänta på samtal och handla mat. När man har tvättdag får man ha bikini som underkläder och dom där alldeles FÖR stora manchsterbyxorna, fint det!
EN DAG I TAGET


Forward

Det börja lätta nu

EN DAG I TAGET

So long

Nu är det verkligt, jag flyttar den 14:e(ändrade planer). Helt sjukt, kan inte tro det. Det är fan inte sant. Aldrig mer Lilla Marocko. Mitt hem. Fyfan. Nä men kul skare bli! Vart av med sjukt mycket saker idag, skönt det. Nu är nästan allt fixat in för flytten, snart kan jag andas ut. Äntligen. Jag har hursom ingen aning vad jag ska göra ikväll, jag vill ha kul, träffa folk, dricka en öl kanske. Hade alltför kul idag så nu vill jag inte att det ska ta slut. Men te och måla kanskerå. Jag vill göra något galet!  Jag är knäpp.
EN DAG I TAGET

Nattugglan som inte fick sova

Ja, den extremt stora nackdelen med att vara nattuggla, okej kan ju va att man inte kan sova. Men det kan också vara att när man väl sommar i tid(kl 22!) så ringer telefonen inte bara en gång utan 3 jävla gånger. Somnade fint om mellan alla gånger, sen gav jag upp. Svarade på alla "äru vaken?""soveru?" sms och cyklade iväg för att slippa sova ensam, eller ja vara vaken ensam. Kom hit imorse och började som jag lovat mig själv städa, duktigt Sanna. Nu äre bara miniköket kvar och gå ut med sopberget. Sen kommere folk!
EN DAG I TAGET


Kan själv

Mitt nya motto? Puckat minst sagt, men ibland så går det. Som inatt när jag inte kunde sova och irriterade ihjäl mig på toadörrslåset som gått sönder. Mahah, fixade det ja. Okej det tog väl kanske en timme men jag spenderade min sömnlösa tid på någonting gott. Nu kan ju folk nämligen låsa dörren på fredag utan att vara rädd för att en viss Frugan ska kasta sig över dem, hon gillar bajs och kiss också för den delen. Hehe. Sitter och väntar på min tomat, köttfärsås, soppa? God blev den iaf. Lite sent för middag kanske, sket man väl i. Idag har jag inte städat ett skit, okej diskade en tallrik. Nä för det var roligare att måla. Men imorn så, för då kommer det folk hit.
EN DAG I TAGET


Gnuggar morgonen ur ögonen

Näfan möte, finte det. Med två timmars sömn ska jag ge mig ner på staden. Helt slut. Kaputt.
Klev upp nio igår, men inte får man sova för det inte.
Men jag är inte bitter, idag tänkte jag bada.
EN DAG I TAGET



Du kan vara vacker

Livet kan vara vackert.
Nu har jag sytt, istället för att städa. Fan vad jag är bra..
Är en tjocktröja rikare och snart en väska.
Ikväll känner jag mig djup. Så så fort jag är klar ska jag klättra ut på taket och se om jag kan skriva något.
Det var längesen jag skrev. Det var den där fina våren då vi konstant va allt annat än nyktra.
Gömde oss för verkligheten och bara levde med varandra.
Älskade och sjöng.
Jag kommer inte ihåg allt men jag minns känslan.
Världen var vår

Vägrar

Jag hatar att städa, jag vet inte vart jag ska börja och allt som ska göras. Det snurrar i min skalle. Funderar på att stanna kvar, totalvägra. Men nä. Gör även allt förutom att städa, det är roligare. Dansar till musiken, sjunger med lite, sitter i fönstret och röker cigg efter cigg, kollar runt på facebook fast det aldrig händer något nytt, hittar saker som måste sys klart, vill sy, dansar lite till, sjunger, svär åt spotify, kollar kontot, bli ledsen, sjunger med lite igen och nu sitter jag här och skriver. Städa människa, städa! Måste börja mata av listan. NU
En cigg till bara..
EN DAG I TAGET


No more

Nu var det klappat och klart, flyttar alla mina saker den 15:e. Herregud det är en vecka, exakt en vecka. Är en smula taggad och sjukt nervös. Men det ska nog gå bra. Börja ringa runt efter flytthjälp idag, hehe. Jag är så bra på att vara ute i sista minuten. Esh. Har massor att göra idag och hela veckan. Blä.
Nu in i duschen, sen statoil, sen kolla tvättid, städa städa städa, rensa bland saker, rensa förrådet, börja packa ner saker i lådor, hitta ställen att ha mina möbler på. Nä fyfaan.
EN DAG I TAGET


Inte helt död

Gårdagen vart ju helt jävla underbar. Tack Frugan! Vi badade och drack, sjöng och dansade bugg. Hehe, jag kunde fortfarande bugga litegranna iaf. Nu tänkte jag fortsätta va bakis och äta lite äckligt god mat. Rostmacka i ugn med annanas, ost och curry. Inte helt fel. Måste ta mig till statoil i det fina vädret också, för jag va den som kom hem utan tändare igår ist för 13. Men jeg är inte bitter!
EN DAG I TAGET


Live, just live

Okej, nu har jag levt lite. Sofi hörde av sig igår, folle på hippiekullen, i regnet hehe. Men det var nice, sen drog vi till kungen, long time no see. Något var seriöst fel med mig, fick skrattattacker för ingenting. Hade askul. Nu ska jag tagga kvällens födelsedagsfest, har ingen aning om jag ska cykla dit eller vadfaan man ska ha på sig. Det klassiska i-lands problemet. Alla borde bojkotta kläder. Nä men in i duschen och bruda till sig lite. Ses antagligen i dimman gott folk, ikväll då jävlar äre fest!
EN DAG I TAGET
Hejdå jävla svacka, I´m back

Sleepless

Vaknade nyss, snacka om att sova bort dagen. Idag måste jag leva lite, handla mat, städa, fixa tvättid. Köpa ciggaretter! Sen kanske jag till och med ska ta och vara med en människa. Nattbada kanske, vem vet.
Idag mår jag bara konstigt. Jättekonstigt, fattar ingenting av allting.
EN DAG I TAGET






Alive

Jag lever, har en svacka, alla har svackor. Jag överlever. Så nu har vi gjort det klart alla fina som undrat hur det går för mig.
Nu ska jag ta min sista ciggarett så jag kan ju inte lova något eftersom jag inte brukar sova på nätterna så kommer det bli en aning knepigt tills statoil öppnar, men jag lever för tillfället iallafall, hehe.
Ska röka upp och hoppas på att John Blund kommer på besök jävligt snart.
EN DAG I TAGET


Redemption

Har ännu inte lyckats ta mig ur mitt hål, den svarta bottenlösa gropen jag tycks fumlat mig ner i. Det gör så jävla ont, hela jävla tiden. Funderar nästan seriöst på att hitta något som kan dämpa smärtan. Men ciggaretterna får duga för tillfället och springa. Bara springa. Sprang i regnet idag. Jag vet inte vad det är, känns som om allt det onda spolas bort. En stund av lugn.
Fröken supertråkig, men det gör så jävla ont och bloggen ska ju handla om mitt liv, right?
På lördag har min fru hursom födelsedagsfest, tänkte börja leva då. Det ska bli kul. Något att se fram emot.
Nu ska jag fortsätta sy tänkte ha en ny klänning som jag jobbar på då kanske, om jag orkar.
EN DAG I TAGET
fast det bara blir värre



Sluta spela roll

Klockan är 03.32 och jag kan inte hitta min sömn, fortfarande. Ska värma en pizzabit snart. Jag hade kommit fram till tidigare ikväll att jag tänkte ge upp lite på livet, nivet inte röra sig ur sängen, leva på vatten, skita i att duscha, stänga världen ute. Självdö lite. Jag hade helt enkelt slut på ork. Det här är för jobbigt för mig att klara av. Jag har försökt och försökt att få bort dina smekningar, men dom finns kvar. Jag börjar undra om dem någonsin ska försvinna. Kanske gör dem aldrig det?
En hemsk mening jag hörde häromdagen när jag kollade på en film ekar i mitt huvud.
You know, you only get true love ones in a lifetime. And it sounds like you already had yours.
Tänk om det är så? Vadfan ska man ta sig till då?
Just nu, har jag ingen som hellst lust med någonting alls. Jag vill inte mer men jag vill samtidigt inte ge upp. Tror jag gömmer mig i mitt fort ett par dagar. Passar på innan jag inte kommer ha någonstans att gömma mig. Fan allt är så jävla hemskt. Det gör ont.
EN DAG I TAGET vare


Det spelade roll

Vaken som vanligt utan en enda smula sömn i kroppen. Vill inte göra annat än sova just nu. Menmen kan man inte så kan man inte. Sover ju ändå bara hela tiden.
Kan ju berätta lite om sthlmsresan. Hehe Café Opera, eller Cafeét som dem säger därnere va inget att hurra över, sämsta jävla ställe jag varit på. Gratis tequila är ju nice men det var inte min cup of tea om vi säger så. Men kul hade jag, jobbig natt bara. Trorfan jag aldrig mått så kasst i hela mitt liv, satt på en sängkant vid en öppen balkongdörr i kanske 3 timmar för jag var för full för att röra mig, jag vill inget hellre än att sova men det kunde jag glömma. En aning seg på lördagen där men mådde bättre än vad jag förtjänade för en gångs skull. Brukar vara tvärtom, hehe. Tog mig till stan med ettan bussen som jag åkte varenda jävla dag när jag varit där. Mötte upp storebrorsan och världens bästa lillebror. Lika hunderbar som för tre år sen. Kollade på transformers i 3D, en två och en halv jävla timme lång film. Nästa gång köp förfan en LITEN läsk, vart kissnödig sådär fint i slutet av filmen och höll på att dö av nikotinbrist. Men det vare värt. Sen käkade vi självklart på Burger king, vart annars bjuder man en 11:åring liksom. Trodde vi, han ville hellre ha donken för där får man tydligen coola glas.
Det vart minst sagt en seg kväll. Badade iaf i stort sett varje dag, så jävla lyx att bo på en ö så man kan tralla ner och ta sig ett dopp när man vill. Här får man ju cykla i trehundra år innan man i framme, hinner ju dö på vägen.
På söndagen vart det loppis på hötorget, skaffade mig en kompis som sålde asdyrt silver, men billigare bara för mig, hehe. Fyndade lite kul, ett par böcker och några örhängen, skitsamlare som jag är. Igår sprang jag och Daniel omkring i Solna, min fina hemstad. Irriterade minst sagt hans hyresvärd, för det kan va det värsta studentrum jag någonsin sett. Men det kommer bli bra när han fått in möbler och skit. Käkade på Solna grillen, sjukt mycket mat för 90 spänn. Undrar varför jag aldrig käkat där under dom 13 åren jag bodde i Solna. Skumt.
Nu ska jag ut på taket och röka en ciggeluling.
EN DAG I TAGET


RSS 2.0