Home!

Hemkommen från två jävla veckor i sthlm, fan aldrig mer. Så fort jag såg skylten färnebo förvandlades jag till en jävligt lycklig tjej! Hem ljuva fucking hem! Ikväll tar jag min sista cigg och påbörjar fastan som förvandlades till detox för min del. Råa grönsaker och frukt och lite detoxte på det är vad jag ska pilla i mig denna vecka, Ska helt enkelt låsa in mig själv på rummet och glo på serier filmer. Eventuella blogginlägg kan tillkomma men räkna fan inte med det. Ses på duben!

Benjamin Syrsa

Idag har jag gått omkring med ett stort hål i mig, det har visserligen varit där ett tag, men just idag kändes det verkligen. Jag är precis där jag vill i livet, jag gör något jag brinner för, som dessutom kommer ta mig till så otroligt många ställen och jag klarar mig själv nu. Så varför detta jävla hål som värker så ibland?
Idag försökte jag fylla det med ett par nya örhängen, ett armband och teér asmycket teér. Men nä inget. Det är kvar. I julklapp önskar jag mig hjärtcement, så jag kan fylla igen mitt lilla hål och må bra.
Dessutom har vintertårna kommit, sådär fina röda å svullna. Ont som fan gör det och kliar. Livet är fan inte kul ibland. Men det kommer bättre. Jag längtar tills sluta röka veckan, fastan och Dubstepen som kommer bli grymt.
Sydafrika börjar närma sig och jag tror inte jag kommer hem därifrån.
Nu ska jag sluta lätta på hjärtat för er stackars själar därute och gå och lägga mig. Det blir en bättre dag imorgon, middag hos Annelie!

Storstaden fångade mitt hjärta

Jag kom på mig att vara en smula djup igårkväll, som jag så ofta blir. Jag tror minsann att hemstaden inte är så pjåkig ändå. Iallafall inte på kvällarna, när lugnet lägger sig och man kan glimta stjärnorna. Åh mina älskade stjärnor. Helgen var awsome. Fredagen utspelade sig hos Daniel, med film, vindruvor, bananchips och någon sjukt god juice på burk. Sjukt med chill unnade mig ett bad på kvällerna och massa sömn. Som är välbehövligt efter en veckas praktikt med alltför jobbiga arbtestider. Men jag ska inte klaga! Lördagen skedde i Högdalen, kom underfund med att där har jag minsann varit förut. Drog ut på kanske sthlms skönaste hak. Inga snea blickar, inga fnysningar, inte svenskt helt enkelt. Eller inte många svenskar där. As skön stämmning, dansade natten lång. Kollade dessutom på Harry Potter, sista delen av sista delen igår. Inte helt fel. Levde på cigg, bananchips och vindruvor. Tubade hem till liljeholmen för att se att det väntade mat på mig, tog mig ett till bad och somnade gott. Bada bör man, annars dör man. Snart ska vi kolla på Dårarna stängs och imorrn får vi pengar! Jag ska köpa dendär omtalade Ricinoljan och odla hår!

Overseen

Jamen vi kör ett snabbt inlägg på hur bra allt har varit här innan datan ska packas ner, för imorrn flyttar vi till nästa ställe. Inspiration världen igen, var awsome. Praktiken började lite segt i mpndags med några arbetsuppgifter såsom att skriva adresser, slänga ner afrikagruppens vackra kalendrar. Igår frankerade vi, ganska intressant. Har fått en hum om vad dem gör och hur dem arbetar. Fått veta att dom samarbetar eller jobbar lite för västsahara. Jag gillart. Idag har vi fått översätta deras tidning till engelska så andra i världen kan få ta del av det dem gör, tex deras samarbetsorganisationer i andra länder och deras kontor. Vi har också börjat sammafatta vad B4D handlar om. För att dem sedan ska kunna se vad dom kan hjälpa till med och göra. Bussiness for development. Sjukt intressant. På bibblan på bottenvåningen vare Fair Trade fika, såsom på många ställen runt om vi världen idag. Sen gick bussen sönder så vi tog en prommis från barnängen till slussen. Sjukt vackert. Beundrade utsikten och bara var. Vi har pratat världsproblem hos dom sjyssta tjejerna vi bor hos i kärrtorp(Sandra och Marja), ätit god mat och hållit oss till budgeten. Flörtat koppar från pressbyrån och druckit te varje dag. Lett åt människorna på tuben och varit jävliga ickesthlmare bara för att vi kan. Jag älskar mitt liv och dess möjligheter!

Praktik

Här praktiserar jag gå in och läs!
http://afrikagrupperna.se/


På bakgator i gamla kvarter

I fredags var jag med på den första flashmoben i hela mitt liv, definitivt inte den sista. På sergels torg. Folk glodde som apor och vi hade jättekul. Sprang runt i rosa regnponchos som en virvelvind m.m. Detta var för att uppmärksamma folk på klimatförändringen, som börjar gå alldeles för fort, förra året släppte vi ut skit för 400 miljarder. Helt sjukt. Polarisen har aldrig smält så fort som den gör idag och om den sibiriska tundran smälter mer kommer sjuka mängder av koldioxid släppas ut i atmosfären, vi måste agera nu.
Efter flashmoben kom Daniel och mötte upp mig i stan för att följa med på sista lektionen. Sen drog vi hem käkade mat, Offe kom och vi drog till konstfack som hade någon slags intern releasefest. Det var soft. Hela lördagen bestod av föreläsningar på ABFhuset. Kampen i Västsahara var sjukt intressant. Hade ingen aning om att Marocko intagit två tredjedelar av landet och byggt en mur likt berlinmuren dessutom. Det visade sig att färnebo folkhägskola har ett samarbete med dem och behöver två kontaktpersoner, så nu kanske man blir det också. Soft! Sen gick jag på Chip to gaza vilket också var asnice. Senare på kvällen var det avslutningsfest i Alvik, vi dansade sjukt mycket och lärde oss lite salsa. Sen drog vi till Café 60 och drack sjukt gott te och mös. Idag har jag springit runt på bakgator i gamla kvarter och andats in minnen. Underbart!
Sedan tog jag mig till kärrtorp där jag nu bor med Ellie och Erik hos två jättetrevliga tjejer till på onsdag.
Sova nu, praktik imorrn!

Uppsula

Igår intog vi staden Uppsala. Har bott hos Ellie i klassen med hennes mama. Käkat pizza vart på utställningar och lyssna på det här, tagit tre jävla sprutor idag. Först TBC, sen twinrix Hepatit A och B och Polio. Fyfaan bara en spruta to go, om en månad är det dags igen. Sen var jag ett tag med Ellie på Stora torget tror jag där dem hade demonstration mot svenska medier som smutskastar Eritrea litegranna, där hon är ifrån denna vackra människa. Sjukt härligt, alla dansade och var glada, musik sprudlade ur hägtalarna och gemenskapet kändes på flera mil. Imorrn bär det av till sthlm för inspiration världen och praktik på Afrikagrupperna som jag tjatat så mycket om. Ska bo hos någon Sandra först och sedan i en lägenhet med tre andra från kollektivet, härligt Den 31:a åker jag hem till kollektivet igen för att påbörja en veckas fasta och sluta röka. Ska bli intressant. Har sjukt mycket för mig hela tiden, hinner inte andas. Juste hade matdag och PP(personlig presentation) i tisdag, där man har en timme att berätta om sig själv. Lärde folket göra drömfångare så den timmen gick fort. Nu ska det ätas matas och fixa packningen.

Stjärnorna faller ner

Och vem har tagit alla bilder där du har så många minnen..

Stardust

Igår vart det stjärnfall vid sjön. Vackrare ord för meteor regn. Det var underbart. Hela dagen gick ut på att sy, jag kan än en gång säga att jag ska slänga upp en bild på allt jag åstakommit dom här dagarna, men både ni och jag vet att det aldrig händer. Hehe. Idag har jag sytt lite till, tills all tråd i stort sett tog slut. Ska införahandlas imorrn och sen sys mer. Men först Gävle för TBC test. Blä. Ikväll har vi kollat på Jurassic Park ettan. Hehe, lite bra film.

Fire

Har precis varit med om min första lägenhetsbrand. Längst ner i brorsans hus. Det kom en man och plingade på så jag fick springa ut och ställa mig på gräsmattan utanför. Hann inte ens ta på mig strumpor men låsa dörren gjorde jag, hehe.  Rignde brorsan det första jag gjorde så han kom dit. Det var verkligen rök överallt. Nä fyfan en smula uppskakad är man väl. Luktar rök gör det också men brorsan hade tur. Hans lägenhet ligger högst upp så den klara sig från att bli rökfylld. Fick se lägenheten bredvid, den kan man lugnt säga va fylld med rök. Katterna klarade sig också dom är bara lite rädda och trycker under soffan. Ingen vart skadad i lägenheten som brann heller, det var en katt där men den hade hoppat ut genom balkongen. Nu ska jag packa ihop mina saker och åka hem tänkte jag. Hujedamig.

Katter överallt

Vaknade för inte ett så långt tag sen hos bror. Med en katt i ansiktet och en på benen. Jag tror dom håller på med någon slags konspiration och vill döda mig. Har käkat massa onyttigt och druckit cola, som förövrigt ligger kvar i frysen. Smart där. Vi kollade på en sjukt kul film igår, Dead or alive. En Zombie Western film, hehe. Jag vet att jag har konstig filmsmak, men det sket man väl i. Idag ska jag ta mig en dusch och traska ner på bruket, kolla om man kan hitta någon vettig billig vinterjacka på second handen. Sen blir det eventuellt husvisning och vin. Beroende på om min hals tänkte sluta vara svinsvullen någon gång. Jävla förkylning. Annars blir det hem till kollektivet och hänga med dom tappra människorna som stannat kvar över ledigheten. Huset spökar ju lite, därav tappra. Nu blir det te och frulle på balkongen i solen, inte helt fel om ni frågar mig.

Långa nätter

Kunde inte hitta sömnen inatt och stjärnorna var borta. Som tack för att jag hade kul i helgen så drog jag på mig en fin förkylning som gjorde mig sängliggandes i tre jävla dagar. Idag är jag uppe på benen men kan inte direkt påstå att jag är frisk. Ikväll börjar långledigheten. På tisdag drar vi igång igen för att gå i skolan här två hela dagar sen bär det av till uppsala för vaccintagande och tittande på utställningar, sedan vidare till stockholm för praktitk och en jävla massa mer fläng. Det kommer bli mycket och förhoppningsvis roligt.
Nu är vankas det lunch, sen är det storstädning, fint de! Sen ska jag till brormin i hofors och umgås med han ikväll, sen hem hit igen. Over and out, typ.

Rain

Det luktar regn i hela rummet och det jag tänkte göra nu är att slå mig ner i sängen kolla på en film och sova, är sjukt trött efter en sjukt underbar helg. Det har varit öl, dub, PMSmickis, slagsmål, sugmärke och en del blåmärken. Träffade ett svin som var väldigt trevlig, ganska udda. Har suttit sjukt mycket i Mickis fönster kollat på utsikten och tänkt finn ett fel. Har rökt alldeles för många ciggaretter och druckit alldeles för mycket resorb. Om man nu kan göra det.
You´re missing the stars out here and a whole lot more

Gefle

Sitter hos Mickis, älskar hennes fönster med utsikt över hela jävla gävle där man kan sitta och röka och bara glo, bara va. Sommarvärmen smeker våra hudar idag igen och jag är fan så jävla nöjd med livet! Såhär vare ett tag sen jag kände! Har ett helt liv framför mig och det händer så sjukt bra saker hela tiden nu. Dub ikväll och imorrn hem till mitt älskade kollektiv.

Vem behöver kärlek när det finns så mycket annat att älska

RSS 2.0