Fred, kärlek och smuts

Fick sluta tidigare än väntat på jobbet idag, skönt, fast ändå inte need the money. menemen. Höll på att dö av skratt på bussen, gick på systemet efter jobbet för att inhandla alkohol till fest i valen, tror ni inte att burkarna smiter från påsen och rullar ut över hela bussen i en sväng. Jorå, haha. Trodde jag plockat ihop alla och precis tvingat mig själv att sluta skratta, då kommer det en tant från längst bak i bussen ger mig en öl som varit där och rullat och frågar är det fest eller. Vek mig av skratt. Det pinsammaste var nog att jag verkligen inte kunde sluta skratta.
Tog mig tillslut hem och nu har jag slutat skratta. Ska hoppa in i duschen, käka lite lunch och packa. Sen bär det av!
Vi ska käka på burger king så fort vi kommer till borlänge, värt!
Ses om en vecka!
FRED


Tusen hjärtebitar att plocka ihop

Jag ursäktar dröjsmålet på VildfågelDesign. Det har varit midsommar och jag har inte lyckas finna tid till att få igång det. I juli då kommer det igång, jag lovar. Då har jag vad jag tänker kalla sommarlov, hehe. Slutar jobba på måndag sedan drar jag och jobbar på Peace and Love. Härligt. Jag längtar. Fortfarande en smula förkyld men det börjar gå över nu.
På midsommar, var jag med andra hälften och hans familj i älskade stugan. Jag har aldrig gillat högtider men det här tror jag kan vänja mig vid. Hade sjukt kul. Det är så mysigt där.
Idag ska jag packa, tvätta och införhandla allt som måstes till festivalen.
FRED

Sjukt, Sjukt det måste vara sjukt

Åhgud, det händer verkligen. Någon annan ska bo i mitt hem. I lilla marocko. Någon annan än mig.
Det ringde en tjej nyss, som ville komma och kolla på lägenheten, kl 17.00 på torsdag, Då är inte jag hemma iofs men jag litar på min andra hälft att han visar henne runt. Finns ju inte så mycket att kolla runt på, hehe. Nu händer det verkligen, känns konstigt. Blä, byebye lilla marocko. Usch ångest. Själv ska jag bo i österfärnebo, med någon okänd människa i samma rum som förövrigt är lika stort som mitt vardagsrum/sovrum, altså halvan jag får. Så jag klarar mig nog, bara tanken på sydafrika och att få göra precis vad jag vill i livet håller mig stark.
Hel veckan har jag varit sjuk, mega förkyld men jag har varit på jobbet ändå, need money. Alla dagar förutom i tisdags, då hölla jag på att kräkas på grund av febern så då åkte jag faktiskt hem efter lunch. På måndag jobbar jag halvdag för att sedan bege mig till Peace and Love med Frida. Längtar. Har tusen saker att sy och göra innan så måste sätta igång snart. hehe.
Imorgon är det midsommar för alla er som missat det. Jag ska ut med andra hälften familj i skogen till stugan. MYS.
Ska inviga klänningen som tog mig nästinpå ett halvår att bli klar med. Skönt.
Nu idag tänkte jag faktiskt slowstarta VildfågelDesign. Kan bli sent kan bli om en timme, vifår väl se. Men ha koll och shoppa loss!
FRED

Sick of sickness

Nämen gissa vem som gått och dragit på sig en jävla förkylning då?
Men inte ska den stanna länge, enchidagard, äpplen, vitlök, kamomillte, purjo, morötter ska jag trycka i mig hela helgen. Ska joppa, joppa, joppa hela nästa vecka utan att dö. Missade allt jag skulle gjort idag också, nedrans. Det enda som fanns i mitt huve när jag klev av bussen var att ta mig till ica handla världens bästa förkylningskur. Nu får vi bara hoppas på att jag har rätt och att det inte är halsfluss för då är jag en jävla massa pengar och ett par halsmandlar fattigare. Men nä, så äre nog inte. Det gick hursom hyfsat på joppet, ringer fortfarande till Norge och det går ju lite knaprigt med språket. Men nästa vecka ska faan gå bra. Ikväll ska jag måla och pyssla i min ensamhet och hoppas på att bli frisk. Lite förseningar på Vildfågel design pga jobb och förkylingen dårå. Men det kommer!
FRED

tired

Trött är bara förnamnet för vad jag är idag. Magont och huvudvärk, men jag har inte råd att vara hemma så det är bara bita ihop och vandra till bussen snart. Igår hände massa jobbiga saker som gjorda att jag bara ville fly, min första instinkt när det blir jobbigt. Ville bara att allt skulle va över men det fortsatte. Nu har jag haft ett av det ondaste och jobbigaste bråken i hela mitt liv och kan lugnt säga att det rä skönt att det är över och jag hoppas innerligt att jag har behöver bråka så nåmer. Blä.
Nu ska jag dra och kär som tusan är jag!
FRED

I can´t think for you, if you don´t think for yourself

Jag vet alltför väl, att det börjar ALLTID med en vit lögn..

SANT SANT SANT



Its a hard wörk, wörk

Ramlade in från jobbet för ett litet tag sen. Smart tjej var och skulle köpa busskort igår, nä jag köper inget för jag ska åka tåg idag. Men imorn ska jag ju inte det, hehe. Så fick ta tåget igen efter jobbet för att gå hela vägen till bibblan från rese för att köpa detdär jävla busskortet sen hem, bajsnödig. Tror aldrig jag gått så fort, hujedamig. Hursom så har båda första jobbdagarna gått bra, man lär sig fort. Kommunikatör hetere, tycker det låter spännande. Men det är ju inte så spännande som det låter, man intervjuar folk. Fick sitta på Norge idag. Haha. Gick väl sådär fick 2 på 3 timmar. Men förstod nästan inget av det dem sa. Sen var ju vissa frågor på norska, kunde inte läsa för fem öre. Dem i andra änden hade ju kul iallafall. Jag har så sjukt mycket att göra jämnt nu, så jag har ingen aning om hur det ska gå till. Jobbar 10 dar den här månaden så slipper soc nästa månad och klarar mig bra om min fina andra hälft inte får lägenhet så han slipper betala halva hyran. Inte för att jag inte vill att han ska få det, klart ja vill annars hamlar han ju på gatan när jag flyttar. Men han kan väl få det i Augusti, kanske, hehe. Nä göra nyttiga saker nu.
FRED

Tips

Jag måste bli av med massa saker, så ja det är ju några stycken som läser min blogg. Då tänkte jag fråga er. Någon som vet vart man kan ha loppis jag har nu massa saker som jag måste bli av med innan augusti hellst. Någon som vet nåt?Tacksam för alla tips! Tradera  och blocket tycker jag inte om, hehe.
Tack i förhand!


Det går bra nu

Har precis halft dödat mig själv. Handlade mat, tog ryggsäcken och tänkte att det är ju inte så farligt tungt. Jorå jag dog lite. Fick ju handla lite mer än vad jag skulle, för nu är det inte bara andra hälften som behöver matlådor. Sket i paraplyt sista biten för det blåste. Regn, jag gillar faan regn ja. Det är mysigt. Blev dyngsur men det sket jag väl i.
Jag har fått jobb, det är bara ett tag men bättre än inget. Kanske en hur bra dag som hellst. Både jobb och skola. Firar med en vanilla coke och en ciggarett. Sen är det till att städa, diska och laga mat. Men det tar vi sen. Nu njutning på högsta nivå!
FRED

Jag kom in, jag kom in, jag kom in!

Gissa vem som flyttar till ÖsterFärnebo i höst för att bo i kollektiv plugga demokrati och sjukt många andra bra saker och åker till Sydafrika i Januari!?
Jag, jag, jag, jag, jag.
Så jävla lycklig tjej. Kanske världens bästa skola. Nära till kärleken och en bra jävla början på mitt nya kapitel i livet.
Whaaa.
Nu kanske jag ska passa på att berätta lite om helgen också, hehe. I lördags var jag inne i gävle med Mickis och hennes kompisar. Hade sjukt kul. Hängde vid skateparken och gävle strand. Slutade med Slick. Faan va längesen det var jag var ute och dansade, sjukt skönt. Är ju lite såld på detdär att dansa även fast jag ser ut som jag vet inte vad när jag gör det, haha.
Nu har jag massa att göra och fattig ska jag bli. Kostar ju tydligen 400 kr i anmälningsavgift. Men det är det värt!
FRED

Duktig tyst

Smyger runt som en skugga för att det är någon som sover. Djupt och sådär vackert. Perfekt.
Ska smyga ner under täcker alldeles strax. Ska bara och ska bara först.
Skriver mer imorgon.
FRED

Hunnit

Idag har jag gjort en hel del, jobbchansen i gävle. Träffade Shogy på bussen äntligen någon i den där jävla gruppen som prata med mig. Sen mötte jag upp Jojjo för fika, vi fika och lunkade runt i gävle ett bra tag. Ska försöka hinna med hennes inflyttningsfest på lördag, många ställen jag borde vara på. Sen fick jag cykla aset av mig för att hinna pussa på andra hälften innan han skulle på minifestival, trodde jag. Vi hann käka pizza och chilla på en gräsplätt på stan innan Micke hade vilat klart. Det var nice. Sen drog jag till rusta för att köpa avknipsare så jag kan bli klar med mina sandaler. Dom var en aning uttöjda så jag hittade fin minispik på ica och hamrade i på sidorna, men min knipsare var lite vek. Är ju iofs till för smycken så. Men nu har jag en helt ny brillans som är sjukt bra. Så nu fixar jag sandaler, ska laga ett par gamla också tänkte jag när jag ändå håller på. Mina gamla favvisar. Juste köpte en film för 10 kr också. Children of glory. Hoppas den är bra, inte för att jag har tid att kolla på den ikväll men ändå, hehe. Går ju massa bra på tv ikväll. Nu ska jag fortsätta, måste vika och plocka in sjukt med tvätt också. FRED
En gammal bild på mig och min lockiga kalufs, den ska ju egentligen se ut sådär men jag plattar kanterna.

Halvdant

Nä usch nu har jag gjort det roliga att rensa bland alla bilder på datorn och laddat upp allt på ansiktsboken som ska ligga där. fjuuh, tog väl två timmar kanske. blä. tog ingen prommis imorse för idag har jag mått risigt. Mår fortfarande ris, huvudvärk och illamående ont i magen också, huahua. håller på att tvättar också. Kanske det tråkigste som finns. Ska bädda ner mig om lakanen är torra och ta mig en powernap i hopp om att kanske må lite bättre. FRED

Lite halv i hjärtat

Jag har efter min mardöm kommit underfund med en liten sak. Jag saknar mina bästa kompisar. Dom som jag alltid kan vara galen med, göra vadsomhellst med och skratta timmar i streck med. Det är tre personer som får mig att må så bra. Dom två jag saknar just nu bor alltför många mil härifrån. Den ena lämnade jag den andre lämnade mig. Den tredje har jag här. Min andra hälft. Men jag är inte hel, för dom två andra fjärdedelarna är inte här. Gud vad jag saknar att bara kunna ringa och vara i timmar, bara prata, bara vara. Men dom är bäst i hela världen fastän nästan halva landet skiljer oss åt. För vi har ju telefon och jag vet vilken timme det än är på dygnet kan jag ringa, även fast det inte räcker till ibland. Vad jag försöker säga är att det är lite ensamt här utan er och jag saknar er något otroligt ibland.




I väntan på stormen

Nu sitter jag här sjukt besviken och väntar på mitt bröd. Vartfaan är åskan och dundret? Har väntat hela dagen. Blixtar kan ju vara ett av det vackraste naturfenomen som finns. Men än har det inte kommit till lilla viken trots alla varningar från vädermetrologerna. Hoppas det kommer till kvällen så himlen kan lysas upp gång på gång av massa blixtrar. Hehe. Hoppas brödet är klart snart också, fuskade och hällde sesamfrön på ena, så sjukt gott.
FRED

Molnen tog över lite

Har precis kommit ur en sjukt efterlängtad dusch. Tog en extra lång prommis imorse, det var inte nådigt. Trodde jag skulle dö ett tag. Sjukt varmt och svetten bara rann. Tror jag var borta i kanske 2 o en halv timme eller nåt. Men skönt vare. När jag kom hem väntade ett brev från sandvikenhus innanför dörren, fortfarande inte lokaliserat sin telefon förmodar jag. Hursom jag ska vara utflyttad den 11 augusti. What. Jag vill ju flytta den sista eller vid den 22:a för att matcha skolor osv. Kanske går att ändra på om jag har tur. Idag ska jag nog sy på min jacka, jag har mina aningar om hur den ska bli, sen ska jag baka bröd och pyssla så jag kan starta vildfågel design. Igår åkte jag och andra hälften och la oss i högbo för att få lite sol och ta de lugnt lite. Världesn sötaste ankfamilj kom och la sig percis vid våra fötter för att sova. Har väl kanske aldrig vart med på maken. Men jag tror fortfarande att djur känner av vad man är för typ av människa om man är lugn eller inte som person och mamman verkade veta att vi inte skulle göra något elakt mot dom ever, fast vi äter kött. hehe.
FRED
bilden tagen från google, btw.

Feathers beneath the pearls

Här flyger det fjädrar och pärlor överallt. Idag mår jag bra. Så sjukt bra. Jag riktigt känner kärleken och livet flöda genom mina blodkärl. Allt är så underbart och det lurar små fina möjligheter i varje hörn. Jag kunde inte låta bli att le, stort, på min morgonpromenad genom skogen. Allt fick nya färger och meningar. Det här är mitt liv och jag känner det verkligen nu. Jag får må bra. Jag tillåter mig själv det nu. Och gudars vad jag mår bra. Känner mig som en ny människa. Jag vet inte vad det är, men bra känns det. Kanske var det roadtripen i helgen eller bara att "allt" är liksom över nu. Hursom så tänker jag må mera bra och fortsätta med mitt pysslande, snart kommer Vildfågel design igång!

Utsvulten

Igår hann jag inte med någonting som skulle hinnas med, men det gör inget. Det är sommar. Istället så drog vi och spelade minigolf i Högbo. Något jag inte gjort sen jag vara kanske åtta. Visste att jag skulle komma sist men var faktiskt inte så jävla kass som jag trodde. Det var sjukt varmt så alla tröttnade i stort sett på slutet. Vi bestämde oss för att gå på repet som hänger över vattnet. Slutade med att det bara var jag och Madde som gick, det var svårare än jag trodde. Men jävlar va skönt det var i vattnet. Sedan pratade vi om att bada. Slutade också med att det vara bara jag och Madde som åkte och badade. Badkrukor till pojkvänner vi har. Årets två första dopp. Sjukt skönt!
Idag har jag prommat i skogen och ska nu städa och göra lite nyttigare saker. Det var ett konstigt nummer som ringde mig imorse sen ringde jag upp då kom jag till en telefonsvarare men fick inte veta vem det var som ägde numret. Då brukar jag tänka såhär, om det var något viktigt ringer dom väl upp.
FRED

Over the clouds

Okej, roadtrippen slutade tidigare än imorgon. Men åh vad jag är nöjd. var kanske hur skönt som hellst att komma iväg med världens bästa. Bara vi. Vi började med att åka ut i stugan i jädraås. Fikade snabbt med Patriks mormor innan hon åkte hem. Vi käkade grillat, vandrade runt i jädraås, kollade på film och verkligen sov ut. Jag vaknade dock vid åtta sjukt kissnödig och bestämde mig för att gå upp. Satt i solen och bara njöt. Sedan rullade vi mot Axmar där vi skulle äta på Axmarbrygga. Det var den godaste grillade laxen jag ätit i hela mitt liv. Höll på att avlida på plast, så gott var det, med hollandaisesås med tryffel i. Det var inte billigt men det var så jävla värt. Sedan drog vi vidare mot Söderhamn, traskade lite i staden där och så vidare till Hudiksvall i jakt på vandrarhem. Sjukt dyrt så vi sov i bilen i skogen mitt ute i ingenstans. Efter att ha kört in på kanske världens läskigaste skogsväg som var igenväxt så det skrek om det, båda två försökte att inte tänka på skräckfilm men när vi såg den lilla stugan som var halft uppbränd och igenspikad innefrån då vare kört. Körde fort som faan därifrån eller ja så fort man kan köra på en igenväxt skogsväg. Vi hittade iallafall en soft plats tillslut där vi slog oss ner för natten. kollade på film och sov typ inget alls. så obekvämt har jag nog aldrig sovit och tro mig jag har sovit på konstiga ställen. Vi fällde ner baksätet och sov praktiskt taget i bakluckan. Jag fick några timmars sömn medan Patrik kanske lyckades sova en timme eller två. Sen klockan sex på morgonen när det blivit svinkallt så bytte vi och testade sova i framsäterna. Jag däckade och sov minst två timmar till. Sen vaknade jag av att jag trodde Patrik skrek ÄLG, tittade upp helt förvirrad, VART? Det visade sig att Patrik inte var där jag trodde att han var, han satt på en stor sten längre bort och hade inte alls skrikit älg, snacka om att jag var lite besviken. Klockan var väl halv nio när vi rullade iväg i jakt på dusch. Fick duscha på ett värdshus vid vägen för endast 35 kr. Dåligt skönt. Rullade mot Sundsvall och kom dit lagom till frukost. Käkade på max och sen traskade vi runt i staden och fyndade. Patrik slog på stort och köpte sommarskor, linnen, tröjor och allt möjligt. Jag fyndade lite teer och två skärp, en tröja och världens snyggaste väska på secondhand, såklart. Sen käkade vi sushi och påbörjade jakten på billigt vandrarhem. Hittade inget så vi bestämde oss för att åka hemåt. Kom hem vid 9 på kvällen igår. Skulle festa det sket sig så vi däckade efterlångtat i min sköna säng. Idag har jag sytt, städat och glömt äta middag. Nu ska jag baka bröd och trycka i mig en macka till och te!
FRED

Roadtrip

Utan destination drar jag och min andra hälft på roadtrip, ses på måndag!

Forever young

Jag har insett efter min 20årskris jag hade dom första veckorna efter jag fyllt. Jag behöver inte alls växa upp, bara för jag ses som vuxen. Jag behöver ta ansvar, men det behöver man alltid. Jag kan fortfarande vara ung på det sättet jag väljer att vara ung. Leka med hela världen. Jag har världens längsta liv framför mig som jag kan göra precis vad jag vill med. Ingen ska behöva känna dem här stor kraven vi har i vårat samhälle på att växa upp. Istället för att skrika växa upp förfaan. Skratta åt det som är roligt och låt folk förfaan vara barnsliga. Vi behöver det.
FRED



Bland damråttor och husspindlar

Lite update från mitt i städningen, vart inge leowald imorgon. Det är ju röd dag så han blir hemma hos husse. Jag räddade nyss en spindeln som bodde i ett litet hörn här, jag hoppas han/hon får det bra ute i världen, hehe. Har nu fint sagt upp min lägenhet per mail, känns lite oproffsigt att sandvikenhus inte kan svara i sin telefon.  Jag hoppas att dom hittar sin telefon någon gång så man kanske kan få höra av dom. Men livet rullar på och jag ska dyka ner i en av alla högar som finns här. FRED

Almost there

Hann nästan med allt som skulle göras igår, självklart glömde jag bort kanske det viktigaste. Säga upp lägenheten. Det är svårt. Jag bara skjuter upp det. Det här är ju mitt hem. Ett hem som jag saknade i så många år. Mitt fort. Lilla marocko, med alla minnena. Balle. Att det ska vara så svårt. Idag klockan ett ringer jag. Sen har jag mitt hem tre månader till, sen är det adjö. Det låter så hemskt. Det är lite hemskt. Igår var vi iallafall på bio. Kollade på Baksmällan del 2. Har ju inte ens sett ettan, haha. Kände att man nog skulle gjort det litegranna. Hursom, den va kul. Jag är glad att jag inte betalade. Ja, det var ju inte den bästa film jag sett med andra ord. Men det var inte kass heller. Den var OK. Idag ska jag städa och försöka hinna med att sy och pyssla, har massor av ideer som jag vill agera ut. Men städa först, STORstäda. Tro mig det behövs verkligen. Imorgon kommer Leowald. Sötaste hunden i hela vida världen. Så nu ska jag sätta igång. FRED

RSS 2.0