hope? hope.

Hur var det om vi skulle kunna få lite goda nyeheter för en gångs skull, vah?

Dö inte.


Fuck

Det är inte sant, det är inte sant, det är inte sant, det är inte sant. Det här är inte min verklighet, det är något jag läser om i en bok, hör på radion, ser på tvn. Det är inte sant. Det får inte vara sant.

Dör du, dör jag.

sluta ljug


och så rasade hela mitt liv isär igen


whole? hole


skär i hjärta

det vilar innanför bröstben, det är något jag aldrig kommer få tröst med



älskar att vara sjuk

Hej, spyan. Japp jag älskar att vara sjuk så mycket att jag tänkte vara det nu igen. Fan det var ju bara en helg sen sist! Fast den här gången tänkte jag spy lite och frysa ihjäl, för omväxlings skull sådär. Nu ska jag gå och dö, tjos!

tomt

ja det är tomt i huset. Vet inte varför jag skriver här, antar att ja känner mig lite ensam. Så går det när man bor med 13 pers och ingen är hemma. Dom har motion och här sitter jag. Jag har nyss stillat godisbegäret med något nyttigt. Ibland är man bra va. Nä hade jag orkat hade jag suttit med hela käften full av choklad redan, men det är för långt till affärn. Hursom det vart turkisk yogurt med äppelbitar, russin, krossade linfrön och kanel. Smakar ju fan bättre än godis om jag ska va ärlig. Nu ska jag kolla lite mer på L word kanskeråh, sånt man gör när man är sjuk. FRED

halvbra dag

Jomen faktiskt är uppe och går idag, har vart ända ner till "matsalen" för att äta lunch, en trappa ner i huset men ändå, hehe. Det är städdag idag så medans alla andra springer runt och städar som tokar ligger jag här med ett ben som vägrar vakna. Varje gång jag skakar det lite ger den tillbaka genom att skicka en våg av myror ända upp till ljumsken, härligt. Men jag är uppe idag iaf, det är jag glad över. Såg att det ligger snö på backen. Den kom igår, det såg inte jag. Men nu ser jag det. Har lite blandade känslor inför det. Åker ju snart så det är väl inte hela världen men soft är det fan inte. Lovar att det är den som kommer göra mig sjuk lagom till vi åker eller nåt. Okej vi har något ouppklarat, jag och snön. I helgen så äre ju demostrationer i sthlm, hela klassen ska dit. Utom jag, jag ska träffa Mäckeh för det är sista gången jag hinner träffa henne innan jag åker, helt sjukt. Hon åker till barca över nyår och kommer hem när jag åkt. Helt sjukt igen. För fan snart så, då åker jag. 2.5 månad, det är HELT sjukt. Nåja nu lugnar vi ner oss litegrann. Jag är frustrerad för jag vill röra på mig men varje gång jag gört så dör jag lite, inte helt okej va. Har nog lite planer för jul, lite i hofors, lite i viken tror ja det blir. Har lite folk som måste träffas innan resan så jag får allt ta och se till att träffa dem och jul det firas nog med bror. Men inget är spikat. Nu ska jag sova lite till efter att ha ringt sånnadär roliga viktiga samtal. Imorrn ska jag leva.
FRED

headblown

Ligger vaken mitt i natten, är egentligen för trött för att vara uppe nu. Vill inget annat än sova och om det inte hade varit för dunderförkylningen som gör det så jävla varmt hela tiden och hostan som görså mina lungor snart är upphostade så hade jag antagligen varit helt däckad vid det här laget, men icke. Så jag funderar på vart jag ska ta vägen i sommar och i höst. Tror att jag vill plugga, eller bara jobba på något mysigt fik i en lite större stad. Funderar på sthlm, men sen o andra sidan är ju gävle inte helt fel, göteborg kanske, malmö? Ja, ni ser det går inte så bra för mig. Jag vill göra något bra men också supa skallen av mig, vara ung och dum och bara tänka på mig själv. Det kanske är prio ett att va det innan man gör något vettigt. Fast vem har sagt att man inte kan va "ung" och dum lite senare i livet. Fast vem vill va 40plussarn på krogen som klänger på 20 åringarna, eller om ja är ung och dum då så kanske jag bara bryr mig om att ha kul och inte vad skitungarna på krogen tycker. Nä vemfan vet, jag tror det lutar åt sthlm, men fan bostad. Bo hos kungen? Hotel? Soffsurfa? Parkbänk? Och vad i helvet ska man plugga? Och det här är bara hösten, vad händer i sommar? Vart ska man ta vägen då, fan jag vet inte ens vart jag ska fira jul. Här vare planering va. Ta det som det kommer. Men det går ju inte heller. Ansökan hit och ansökan dit. Och ute i god tid ska man vara också annars blirre inget av. Nä, FAAN vuxenlivet är inget för mig altså. Tänk om man kunde sluta tänka lite. Typ bara kasta sig ut, go with the flow. Undra vart man hamlar då? Köpa en enkelbiljett nånstans, blir det lösningen? Jamen fan kanske det blir!

someday

Har haft en sjukt härlig helg med sushigörande, vin, tvspel, film, mys, påhittiga pannkakor och taksittande. Som tack så har jag nu gått och dragit på mig en redig förkylning som känns som lunginflammation blandat med att något slagit in pannbenet på mig, fintdet. Idag skulle jag bussat till viken och gjort ärende och träffat en vän, men sånt kan man ju inte hålla på med när man är sjuk inte. Ska snart till ica och inhandla kuckelimuckmedecin och saker vi kan kalla mat som bara går att svälja, typ yougurt och sånt. Eller jag går nu så jag kan fortsätta trycka under täcket sen. FRED

Swim your heart away

Har varit uppe sen nio imorse, känner mig en smula krasslig men man lever ju bara en gång, har hunnit bära säng till Cornis, käkat gröt och proppat tegelstenen full med asmycket musik. Nu ska jag bara döda tid tills bussen går, ska ut på äventyr. Igår var vi uppe innan solen drog till viken och simmade sedan vart det shoppa till resan, vi åker ju snart, inte för att jag räknar men 32 jävla dagar! Fick tag i det viktigaste en backpackrygga för 172 kr, inte helt fel. Vart en pannlampa också för vi ska bo utan el dom två första veckorna, eller ja troligtvis, plus att man vill ju se när man ska gå till bajsgropen mitt i natten, hehehe eh. Sen så kom jag hem med en ny garderob typ för endast 80 riksdaler, var nämligen allt för 10 kr på secondhanden i viken, awsome. Lunch nu!

RSS 2.0