Svin som svin

Har inte orkat starta upp nya bloggen än så får bli ett inlägg till här. Nu ska moraltanten säga sitt. Ni som försvarar svin är minst lika mycket svin sjävla, jo för vet ni vad? Ni vet att personen är svin och väljer ändå att försvara hans sviniga handlingar. Det är att vara svin. Ni vet dessutom att detta inte är första gången han är svin, så slutsats ni är också svin. 
Nog om det. Veckan har rullat på helt OK, joppat och joppat med bloggen. Vi har fått nya möbler och Hjärtats säng, skönt! två blommor med. I torsdags var jag och mötte upp Ellie, vi pratade om Sydafrika och vet ni vad, bästa Ellie köpte en Elefant till mig! helt sjukt! Okej ingen riktig med en jätteprydnad, så snygg! Sen fikade vi och traska runt i gävle. Idag blev Fridof granne med mig, bor i huset breve. Är hundvakt i helgen, va ute med Sox nyss och cyklade och för att aldrig cyklat med en hund känner jag mig ganska duktig för det gick rätt bra. Ikväll ska jag på tjejkväll hos Elin. Nu tänkte jag göra lite kaksmet till mig själv och joppa mera på bloggen. FRIDENS!

Busy Busy

Hej hopp, sjukt mycket på gång nu, har aldrigt tid för nåt känns det som. Varenda ledig sekund ägnar jag åt att öpppna min blogg där jag säljer smycken eller ja gör smycken, tex just nu sitter jag på lunchen på jobbet och designar just den bloggen, för rast kan man ju inte ha, hehe. Snart så är den igång och oj vad jag längtat. Har ju fixat och trixat i flera veckor nu ju. Så har inte så mycket mer att skriva om det har vart i stort sett mitt liv ett tag nu, förutom veckan vi hade semester här för ett tag sen, då var vi i malmö sovde i tält och var över till Danmark, hängde med Hjärtats syster och massa mer. Sen har jag väl vart med kompisar, gjort oss hemmastadda rummet jag och hjärtat just nu delar hos hans jobbarkompis, nej fortfarande inte fått lägenhet, men snart så kanske! Ska byta bloggportal också, är trött på all jävla reklam man inte får en krona ifrån så bajs på blogg.se, men kommer fortfarande ha kvar den här så jag kan läsa om gamla minnen. Nya bloggen kommer i samband med Smyckesbloggen så stay tuned, för snart, snart, snart kommer det!


RSS 2.0