South fucking africa

Okej, det ar sa javla mycket som hant kan skriva lite, har bara en kvart pa datan. Vi har bott i en familj i en by, hade dass inget bajshal och dom tvattade inte golvet med kobajs, men det var hur nice somhellst, dalar pa bada sidorna av byn och min och joels familj var awesome, hade jattekul och larde mig ett och annat om livet, nu har vi semseter i Tsitsikamma, for nagra dagar sedan var vi ocxh pratade med en snubbe som suttit inne pa Robber Island samtidigt som mandela, hur haftigt? det ar jattevarmt har och man kan gora grymt med grejer har, imorrn ska vi till floden och bada. Och gud askvadrerna har! sa javla vackert, langatr inte hem alls, stannar kvarfan, hehe. nu maste jag sluta, ska gora en sjukt spannande sak i veckan, skriver mer om det om jag overlever! FRED


Inte helt fel

Detta kan mycket väl vara den sista gången jag sitter i skogen i sverige och skriver på ett tag, om jag inte får för mig att skriva något intressant inatt. Men vi gör det lite dramatiskt och säger att det är sista gången. Ja, för det är ju nämligen så att på fredag vid den här tiden sitter jag med hela min klass i East london, Sydafrika och förbereder oss för första fasen på våran 2.5 månaders resa. Inte helt fel va, hehe. Jag har resfeber så det skriker om det och är kanske hur lycklig somhellst. Vi kommer ha så kul och lära oss så sjukt mycket därnere så det är helt..ah. Vi ska vi ut i en by och bo i värdefamiljer, leva det enkla livet där utan rinnande vatten och el i två veckor,  ha ledigt i några dagar, snorkla, äta god mat, ha praktik, jobba med HIV/AIDS, se Capetown, åka till byn där Nelson Mandela växt upp och sjukt mycket mer. jag kan knappt bärga mig och skriver något ahfsigt när jag får chansen. Nu ska jag fortsätta packa min lilla väska. Herregud vi åker imorrn!

no sleep

Färdigpackad. resultatet en halvfull 50 liters backpack, 2.5 månader. Ibland kan man. På fredag är vi i East London, Sydafrika, sjukt.

tjugohundratolv


nytt år, samma skit

4dagar
lev

RSS 2.0