Dancing stars

Jag har nu fått min allra första sträckning i benet låret, det är inte skönt. Vi hade gympa idag o ja va så glad. Men nä såklart. Men det sket man väl i. Mycket annat bra som händer nu. Dub på lördag, Mickis imorrn. Vi har nu bokat flygbiljetter så den 5 jan drar vi! 2 och en halv månad i sydafrika. Vi fick veta vart vi ska parktisera. Fick inget av mina val tillslut pga av lite krångel med mig själv, men hamlade på Afrikagrupperna och Simelela. Frågor om HIV och AIDS i Sydafrika och Afrikagruppen som jag inte riktigt har koll på. Snart drar vi till sthlm och börjar vår praktik. Först Inspiration Världen den 14-15 oktober ska bo hos Daniel! sen praktik i två veckor och efter det Winterschool. Kommer sakna mitt nya hem en smula. Men gudars vad taggad jag är. Juste efter vi kommer hem är det långledigt, höstlov tror ja vi kan kalla det. Då jävlar blir det fasta och sluta röka. Nu har jag skrivit ut det här så nu äre kört, I´ve got to do it.
Nu ska jag ut och ta mig en rök, hehe.

I`M OVER YOU

Bad day

Du är inte den du en gång var.
Jag var aldrig kär i dig.
Jag var kär i den du en gång var.



Wonders

Jag känner något i kroppen. Jag kan inte förklara vad det är, jag vet att det bara finns där. Vilandes, väntar på att få bubbla upp till ytan. En känsla. Jag går längs en väg utan slut. Undrar vart jag är på väg. Du ska se stjärnorna inatt. Dom glimmrar klarare än någonsin. Det är något i luften. I vinden, i träden. Det blåser omkring i en fjäril utan destination. Det är något i havet. Ett hav utan slut. Ingen landmassa så långt ögat kan nå. Det färdas i vågorna som aldrig tar slut.
Du ska se stjärnorna ikväll.



Aldrig igen




Stjärnorna syns inte ikväll. Det är en hinna av dimma vilandes nedanför. Dem kikar fram ibland. Jag älskar dem då. Värmen går ur jorden och löven faller till marken. Det blir en kärlekslös höst. En lång kall vinter, utan dig. Tänk att du lämnade mig. Att vandra här själv. Med mina tankar, mina bekymmer. Dem är bara mina nu för du kommer aldrig få höra dem igen. Aldrig mer kommer du får höra mina tankar, läsa mina ansiktsuttryck när något är fel, komma på mig att vara ledsen fast jag försökt så hårt att dölja det, aldrig mer trösta mig och hålla om mig tills jag somnar.  Aldrig mer kommer du få kyssa mina läppar, smeka min hy och leka med mina lockar. Aldrig mer kommer du få peta med nästippen i mina smilgropar och få mig att le fastän hela min värld gott i spillror.  Aldrig mer kommer få se mig lycklig. Sådär som bara du gjorde mig, det där leendet som tillhörde bara dig. Aldrig mer. Och det var ditt val, inte mitt. Bara ditt val. Fanns aldrig i mitt huvud, var aldrig mina tankar, korsade aldrig min väg. Du kommer aldrig få höra mig säga jag älskar dig.


Trouble

Vart en lite annurlunda kväll igår lite spyor, idioter och en bitchslap.Har varit sjukt trött idag men inge bakis skumt nog. Sovit och sovit. Hade kul iaf. berättar mer imorrn. För snart bär det av till gävle igen, för biljard spel.
EN DAG I TAGET

Inte du längre

Du har blivit sämre på allt du gör

Viken, gamla viken. Häckar i Jonnas lägenhet medans stjärnan är och jobbar. Har skaffat mig höstkläder.
Snart ska jag cykla en sväng och köpa såndärnt block man behöver när man pluggar.
Ska nog laga något gott till soffsurfingsvärden senare, typ middag.
Ikväll ska jag vara med Frida dricka öl och vara fin. Kanske gå ut någonstans.
EN DAG I TAGET det lättar




The wind blows through me

Kvällen består av plugg och kuckelimuckmedecin för att slänga ut förkylningen. Det är kallt och blåsigt här i skogen och jag har inte mycket mer att säga er.
EN DAG I TAGET





Bullbak och en smula tak

Jamen va ju i viken litegranna i helgen umgicks med Mickis och hängde i Gävle. Lördagkvällen vart helt okej, trodde jag var nyktrare än jag var och kände mig en aning borttappad på krogen, hehe. Jag hade kul iaf och lärde folk den otroligt roliga leken Blubbfisk, som gärna ska lekas på krogen. Söndagen utspelade sig och jag var inte alls så bakis som jag borde varit. Käkade sjukt god mat och fick åka bil tillbaka hem hit. Idag har jag varit sjuk och sovit mest hela dagen, sen har jag bakat bullar, eller smör med bullar, jaag vet inte. Hehe gott äre iaf. Har beställt hem två par franspjuxar som borde hålla lite bättre! Skönt skare bli med hela skor. Sen tänkte jag faktiskt beställa hem lite fjädrar, pärlor och skit så jag kan starta upp säljandet på bloggen igen. Kan ju bli Kul. Nu ska jag sova.
EN DAG I TAGET och vissa dagar tar du fortfarande andan ur mig..

Gymmä

Hehe, idag hittade jag Ella o Ellie till fiket. Bullar och te, eller ja tre bullar och två koppar te vart det. Käkar för nyttigt här så man måste jämna ut det. Sen direkt när vi kom tillbaka vare middag sådär lagomt, hehe. Sen vet ni var jag var då!? På gymmet! Jo jag lovar det är sant! Hehe. Så nu kommer jag vakna med 6pack imorn.
Imorrn är det städdag här i huset och jag har turen att städa alla toaletter, så jävla lycklig tjej.
Och gävle ska jag faktiskt till. Har vart här i tre jävla veckor snart så nu äre fan dags att komma ut lite. Förstartar för långkledigheten som kommer nästa vecka tor-mån. Har inga planer så boka gärna upp mig!
Nu ska jag hoppa in i duschen bruda till mig lite, sluta lukta svett och krypa ut på balkongen kolla in stjärnorna och ta mig en redig ciggarett.
EN DAG I TAGET


upp och ner upp och ner upp och jävla ner

Hej mitt humör. sluta fucka med mig tack!
Börjar bli en aning tröttsamt nu. Upp och ner.
Men för det mesta går det faktiskt bra. Tror jag ska ta mig till viken i helgen, har skola på lördag men till kvällen iaf. Leva runt lite, hehe. Kan behövas.
Vi har gjort så sjukt mycket här så jag ursäktar lite halft den dåliga uppdateringen men jag sätter faktiskt mitt liv före en jävla blogg. Vi har ju faktiskt en gemensam blogg som infogruppen uppdaterar flitigt där kan ni läsa vadfaan vi har för oss här ute i skogen. Länkning kommer så fort jag orkar ta tummen ur arslet och göra det.
För några dagar sedan okej förra torsdagen vandrade vi 1.3 mil ut till gysinge sjukt jävla vacker natur. Sov i vindskydd och delade med oss av oss själva. Sen tog vi bussen tillbaka som inte ens tog 10 min, hehe. Fint det.
Här ute lever vi för det mesta. Jag gör det iaf, kan ju inte tala för alla andra. Har börjar ta lite cykelturer för att hitta ställen att vara ifred på. Tänka lite, vara lite.
Det var en smula jobbigare än vad jag trodde, det här med att bo sjukt många i ett hus, gå i skolan tsm, laga mat tsm, hänga tsm, varenda jävla minut är det folk runt om dig. Tänk er det. Herreguden säger jag bara. Men för det mesta igen då så är det jävligt härligt och jag vet att jag sagt det förut men jag trivs somfaan. Men som alla ställen jag hamlar på måste jag ta pauser. Alla behöver nog det.
Nu ska jag hoppas på att ansiktsboken funkar, inte för att chatta kika runt och göra allt det där "vanliga" jag ska skriva ett jävligt jobbigt mejl till en person som jag önskat att jag aldrig igen skulle behöva prata med, ja ni vet nog. Hatar det.
EN JÄVLA DAG I TAGET


Hehe

Fröken som aldrig kan bestämma sig, skippade viken och ska på gratisfestival i uppsala imorn istället. Värt? Vi får väl se!
EN DAG I TAGET


Viker sig i viken

Beger mig senare idag till viken. Kära hem? Världens bästa Jonna lånar ut sin lägenhet till mig så jag har någonstans att bo. Har en del att fixa imorrn, aktivera bankkort köpa lite pryttlar som man inte kan köpa här i skogen, hehe. Träffa folk och leva lite. Kanske tar en sväng till gävle vem vet. Helt oklart med allt.
EN DAG I TAGET


RSS 2.0