Överhettad

Gud jag har så mycket att göra idag, eller ja kanske inte så mycket men jobbiga saker som man helst slipper. Ska säga upp lägenheten, betala räkningar. Fixa massa med tradera. Borde storstäda och sy, pyssla, knäppa massa kort, fixa solband. Blä. Målade cykeln igår iallafall. det var ju inte alls så kul som jag trodde det skulle vara. Nu är den vit, jättevit. Måste göra något åt det. Funderar på att den ska bli lite grön och svart, men jag vet inte alls. Helt slut är jag. Men måste hålla igång några dagar till. Sen kan jag dö sådär fint emellan täcken och kuddar. Nu måste jag sätta igång. FRED

Försöker andas lite

Fjuuh, eller jag vet inte vad man ska säga. Helgen var sjukt lyckad! OM jag trivdes. Skriver mer om det när jag får en stund att lugna ner mig och ta in alltihopa. Idag står springa i skogen på schemat: CHECK. Duscha, springa på massa möten och ja. Borde ta mig till öb och köpa schampo och kroppskräm. men det får vi se om jag hinner och orkar. Måste få ihop massa armband och drömfångare och starta solband så folk kan börja njuta av mina små skapelser. Jag ska hinna svara på alla vinnarmail på tradera och bli fattig på att betala räkningar. Borde köpa lite mat men nä. Dyrt. Dumpstring nån dag kanske. Nu ska jag slänga mig in i duschen och trycka i mig min goda hemgjorda musli. Måste hinna sy också, hujedamig.
FRED

Whaaa

Nä jag blir galen på mig själv ibland. Trodde jag skulle till österförnebo och hälsa på skolan imorgon kl 17.40. Som tur var ringde dom därifrån när jag var på väg hem nyss efter jobbchansen och säger vilken buss tar du ikväll? What. Så nu är jag superstressad och nervös. jag som hade planerat att vara nervös imorgon. Blä, då ska man sova där två nätter! så nu ska jag äta lunch snabbt packa ihop alla saker och hoppas jag får tag på Patrik innan jag måste åka!
panik.

Hemgång

På något vänster ska jag ta mig till bankomaten, kolla kontot. Hoppas på pengar. Sen om det finns något kul på kontot ska jag springa en sväng på andra handen och köpa det jag inte kunde igår. Sen hem och sy och pussa på andra hälften såklart. Nu borde min bror kliva ur koman så jag slipper springa själv i hofors. NU frukost!
FRED

Pengalös och en smula lacknafta

Helt sjukt att jag aldrig kan få mina pengar när jag ska ha dom. Var väl dum som trodde att jag skulle få dom på rätt dag idag rå, eftersom jag aldrig får det. Svårt att godkänna och lämna in papperarna i tid? Tydligen. Se vad man får leva med, inte undra på att man blir surig svensk ibland. Jag vill så sjukt gärna ha jobb, anställ mig tack!  hursom hittade jag iallafall en duk(som ska bli en bikini) och ett pärlhalsband med fina pärlor som jag ska pyssla något kul med för min sista tjugolapp. Nu vare väl fattigt som satan. Får jag inga pengar innan helgen då ja, då vet jag inte hur det ska gå. Ska ju liksom på intervju på skolan jag kanske ska gå på i höst. Bussen dit är ju inte gratis direkt. Men soc vill nog ha mig ett år till, ellerhurå.
FRED

Allting snurrar i min skalle

Hade ett mindre bråk med min andra hälft igår. Jag hatar sånt. Magont och snurr i skallen smyger sig alltid på efteråt.
Hursom, jag sitter och bygger upp inspiration för att traska runt på second hand och fynda. Blir alltid på superfyndarhumör när jag kikat runt på massa påhittiga syandes människors bloggar. Så nu är jag redo och sjukt taggad. Ska hitta mig virkat överkast, förhoppningsvis. Köpte det förut och det vart en klänning, ett linne och troligtvis en väst eller bikini. Nu vill jag ha mer. Ska ta och leta upp lite tishar till andra hälften också, kan ju inte jobba i finatishor heller, det går ju inte. Kanske nån fin spets gardin, har i åtanke en långärmad tröja jag vill sy mig. Fårse vad jag hittar, kan ju skriva lite mer ikväll. Nu ska jag ut i solen på balkongen och röcsha.
FRED

fest i valen

Jag har kanske världens största cravings efter just festival. Vill ha nu!
Hursomhellst så landade jag hos bror vid fem igår, hann knappt packa så glömde allt som var viktigt, mini piller etc. bradär. Men får det hemskjutsat idag, hehe. Lite lyx. Gjorde inget vettigt igår, kollade på film käkade mat. Imorrn blir det second hand och kanske på torsdag med om jag tar bussen hem istället för att åka bil sjukt tidigt på morgonen. Det var allt, FRED

Gone

Det är massa som pågår och tråkiga saker som är över. Som jag faktiskt väljer att inte skriva ut så alla kan se. Det är jobbigt, så otroligt jobbigt. Gräver hål i mig. Nu ska jag fokusera på mig själv och mitt liv. Har en ljus framtid framför mig. Ska börja med att åka till bror och hälsa på i några dagar. Åker imorgon. Ska tvätta och på möte också. Städat idag också.
Igår var vi hos Madde och spelade lite sällskapsspel, drack en öl. Det var längesen. Har en ny lite skev syn på alkohol. Har jag iof alltid haft litegranna. Men den har blivit betydligt värre på senare dar. Ja ni kan ju gissa varför.
Nu ska jag sy och baka bröd.
FRED

Sommarfäknar kommer smygande

Det vart inge hippiekullen igår, antagligen inte idag heller. Men jag hade massa annat kul för mig istället. Började med en springtur på morgonen, sen kom Sofi förbi och vi tog en prommis i skogen,hittade en cykelkorg, helt gratis. Det gillarvi. Sen fick jag bakpulver och lite garn av Sofi, inte helt fel. Sen hade Daniel utställning på konsthallen så vi gick dit. Sen gick jag hem med min cykelkorg, sådär fint. Brummummumu. Haha. Sen kom Patrik då vart det konstahallen igen, sen kom Jonna då vart det en runda till där inne. Så jag kollade på konst tre gånger igår, inte dåligt. Hehe. Fick supergod saft av Jonna också, mumma. Idag har jag ingen aning vad jag ska hitta på. Patrik är på jobbsak i gävle. Dom ska ut ikväll. Om man ändå hade haft lite pengar. Ska försöka ta mig in till gävle och grilla imorrn iallafall. Efter vi hjäpt till att flytta Patriks mama då. Ska väl skramla ihop lite pengar och se hur mycket jag har. Älskar att vara superpank. Blä. Kom på varför jag är så trött och hänging hela tiden. Har ju knappt nån mat hemma och senaste tiden har jag levt på bara kolhydrater. Pasta med pasta, Potatis med potatis och några små stackars soppor. Min kropp skriker efter feta pizzor och hamburgare. Kött grönsaker och allt man ska äta. Sjukt jobbigt att gå och vara hungrig hela tiden. Men snart får man pengar! Saknar mat. Aja nu ska jag sluta klaga och se om jag kan hitta några mackor att stoppa i mig.
FRED

Not todayayayay

Det vart ingen hippiekullen idag, boomer. Men imorgon så! Om Patrik står för sina ord. Fick inbjudan till färnebo folkhögskola. Ska dit nästa helg från 28-29 och hälsa på kolla in stället och intervju. Sjukt nervös och sjukt taggad. Älskar att träffa nya människor. Ska kila iväg till statoil snart. Allt jag vill ha är en stor coca cola. Men sånt lyx har inte jag råd med heller, så det blir bara ciggaretter. Sånt lyx har jag egentligen inte heller råd med, hehe. Pillade ihop ett nytt halsband idag. Det enda jag orkat göra på hela dagen, förutom att laga mat och pussa på Patrik. Nu har jag faan varit trött och sjukt utmattad i flera dagar. gått och lagt mig i tid och låtit kroppen sova ut. Imorrn ska jag testa gå upp i tid och springa en runda, såg att vädret bjuder på sol imorn, perfa. Får se om det blir nå bättre.
FRED

Sunny

Solen skiner och jag är en morgondusch fattig, har inte orkat släpa mig in dit än. Idag är en sådan där dag jag vill ligga på en sarong på hippiekullen prata skit och bara lapa sol. Ska sy in en klänning snabbt så kan ja ha bara ben idag också, det vill säga om jag tar mig in i duschen och rakar bort pälsen. Orkar inte tänka idag. Så tänkte skippa det. Vi får se hur det går. Det är så mycket nu så jag har overload i huvvet. Känslomässigt utmattad. Förhoppningvis går det över snart. Nu morgoncigg på taket!
FRED

Climing on the walls

Rastlös, så sjukt rastlös. Lyckas inte sysselsätta mig med något heller. En sån där dag då allt blir fel. Usch. Krypa ner under täcket med te och kolla på zombiefimler kanske. Dö litegranna. Springa femtio mil fram och tillbaka. Nä jag vet inte. Äta lite mat, ska jag nog försöka göra nu iallafall. Ta en dusch, en powernap och få bort känslan som kliar.
Pekar fingret åt världen idag.

Dags att bli kristen, eller?

Ni har väl hört, på lördag går jorden under. Men nu är ju frågan gäller det bara för kristna? För det står ju tydligen i bibeln att världen ska drabbas av den största jordbävningen vi någonsin sett. Jag menar om man inte tror på bibeln, klarar man sig då? Det kanske bara gäller kristna med andra ord. Eller så är det bara kristna som klarar sig. Nä vad dumt det här låter. Jag har massa att göra innan jag dör så jag bestämmer sådär fint att jorden inte alls går under på lördag. För jag hinner knappast resa runt jorden, rädda världen, bli designer, hoppa fallskärm, bungyjump och alla andra tusen saker jag ska göra innan jag kolar, på fem dagar. Jag känner mig ganska säker dessutom, för vi har ju ett grymt panicroom i tvättstugan och en tom gammal träkista som det står flygvapnet på. Ni är hjärtligt välkomna dit på lördag om ni vill, hehe.
FRED

Svenska sommaren fortsätter..

och fortsätter, jävla regn. Så trött på regn, det är sjukt mysigt i några dagar men sen tröttnar man. Eller jag gör ju det i alla fall. Har en smula träningsvärk sen igår, det är skönt. Tyckte jag stretchade sjukt bra igår men icke. Äh, får helt enkelt stretcha bättre idag. Sen ska jag dricka te och sy eftersom det härliga vädret inte lockar så jävligt. Nä, jag återkommer, frukost innnan jag svälter ihjäl. FRED

Produktiv dag

och klockan är bara 12.50 jisses brukar ju gå upp vid den här tiden annars, hehe. Har varit och fixat massa papper och slängt ansökningarna i brevlådan. Nu är det bara till att hoppas! Har även lagt ut alla kläder på tradera ska se om jag kan fixa en länk, köp!http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2487718
Ipoden sitter på laddning för tro det eller ej tänker jag ta mig en redig springrunda senare. Springa i regnet är sjukt soft och så luktar det gott också. Började morgonen med 40 situps, kors i taket har det fortfarande i mig. Har väl inte tränat på hela vintern. Sen rygglyft och armhävningar vilket inte alls gick lika bra som det brukar, hehe. Här tränar vi inte till beach2011 inte, vill bara komma i form lite så man inte blir andfådd så fort man kommer utanför dörren. Tänkte bygga upp lite aptit också har ju tappat något kilo igen. Men tuttarna dom jävlarna är kvar. Ska hinna med lite syande och pyssel idag också, mellan allt brödbak och jobbsökande. FRED
Leowald

Rain

Det regnar, en riktig mysdag. Ska börja skriva mina ansökningar till folkhögskolan. Ute i sista minuten, jag vet så är det alltid. Ska också göra det roliga att ringa runt och hitta en referens person, ingen aning om vem jag ska ringa. Bajs. Att jag inte kunde gjort allt det här tidigare. Nu måste allting vara klart imorgon och jag har inte ens börjat.
Ska slänga i mig massa äggmacka nu och röka dagens första cigarett, har vart uppe sen tio och fortafarande inte gjort någonting från min morgonrutin än. Seeeg är bara förnamnet för vad jag är idag. Ska väl sätta igång då! FRED

You didn´t know?

I brist på annat
15 saker ni kanske inte visste om mig
.
1. Jag kan inte äta korv, inte ens sojakorv. Tycker det är sjukt osoft. Salami kan ja äta men det är liksom inte riktigt samma sak, tycker jag.
.
2. Jag älskar att peta mig i näsan. Trycka in fingret och köra runt lite. Det brukar ju klia. Nu kanske ni tror att jag sprätter snorkråkar omkring mig, hehe. Nä, hur troligt det än låter så är det inte så. Pillar alltid av bobbarna på papper och tvättar händerna.
.
3. Jag älskar grekisk mat, jag skulle kunna leva på det. Kan äta grekisk sallad varje dag i en vecka utan att tröttna. Har testat.
.
4. Min mamma är alkoholist, vilket gör mig till medberoende. Betyder att jag alltid sätter alla andra först framförallt mamma och mig själv sist. Försöker sluta med det för det är också ett beroende. Därför jag inte slutat röka än. Gör av med ett beroende om gången.
.
5. 2006 fick jag min första panikångestattack. Har dom fortafarnde. Jag lider av den värsta sorten. Det börjar alltid med hjärtklappning, hela kroppen säger att jag ska dö. Men idag kan jag oftast hantera dem. Vilket inte är så lätt, försök övertala dig själv att du inte ska dö när hela kroppen säger att du ska det.
.
6. Jag är både farsinerad och lite rädd för Zombies. Ibland när jag går in i en ny byggnad kollar jag sätt att ta mig ut ifall det skulle komma Zombies. Knäppt jag vet. Är förstörd efter alla Zombiespel och filmer. Tror hårt att någonstans i världen forskar dem säkert på zombies.
.
7. Jag tror inte på ångest. Man kommer ingenstans i livet om man ångrar saker. Man lär sig av sina misstag.
.
8. Hatar folk som dömer andra människor efter bara ytan. Det är "bara" männsikor. Precis som du. Jag tror att det finns alltid någonting bakom en människas beteende. Kanske den unga tjejen på krogen med kortkort klänning och högaste klackarna inte fick tillräckligt med uppmärksamhet hemma och nu söker det på annat håll. Man vet aldrig, man ska inte vara för snabb för att dömma. Nu menar jag inte att alla som klär sig så söker uppmärksamhet, vissa har säkerligen det på sig för att dom helt enkelt är bekväma i det och känner sig snygga.
.
9. Jag är livrädd för döden, ensamhet, kärlek och likmaskar.
.
10. När jag var mindre var jag sjukt blyg. Började gråta när läraren frågade mig en fråga jag inte kunde svaret på. Jag har kommit över det, men har fortfarande svårt för vissa saker ibland.
.
11. Jag lärde mig inte att läsa förens jag gick i trean.
.
12. Jag älskar livet och håller hårt på Carpe Diem. Men kan vissa dagar inte ens ta mig ur lägenheten. Det bara är så, vet inte varför.
.
13. När jag klär på mig så gör jag det för min skull. För att jag ska känna mig fin, inte för någon annans. Jag tycker det är fel. Man ska ha på sig det man gillar själv och framförallt känner sig bekväm i.
.
14. Jag använder inte bh med bygel. Tycker det är det obekvämaste som finns i hela världen. Stänga in sina tuttar och trycka upp dom nä. Jag låter mina oftast hänga fritt eller så har jag Bh:ar som är bara tyg.
.
15. Jag tycker inte jag är speciellt snygg, vacker eller så. Men min mamma har alltid sagt till mig att man ska vara nöjd med det man har. Så jag är nöjd, trots min stora potatisnäsa och fula fötter, men det sket väl jag i.
.
.
En aning knäppt och öppet, jag vet. Klaga på, this is me och jag kommer inte ändra på mig bara för att någon annan ogillar saker som gör mig till den jag är.
FRED

Looking for inspo

Söker frenetiskt genom alla bilder på datan, söker inspo. Halvnakna tjejer iklädda endast fjädrar och lite mocka dyker upp lite här och var. Om man ändå kunde gå klädd så. Mönster, massa mönster vill jag ha. Afrikanska mönster. Men jag får nöja mig med det lilla jag har. Hämtat sommarkläder ur källaren, så förbereder mig på sjukt dåligt väder fram över. Så blir det alltid när jag äntligen plockat fram dem. Ska lägga ut massa på Tradera också. Måste bara bestämma mig för vad jag ska behålla. Nu ska jag söka genom alla tusentals bilder igen i hopp om en uppenbarelse eller liknande. FRED

Hepp, men ingen hängläpp

Det vart ingen mysig stuga mitt i skogen. Vattnet funka inte än. Men kanske nästa fredag. Det skulle blitt grill istället, men det vart inget heller. Sen skulle det blitt fest, men Patrik fick inte tag på den han ville få tag på. Så nu vet vi inte alls vad som händer ikväll. Jag vet iallafall att jag skulle kunna gå och lägga mig o sova nu typ. Fortfarande död. Inte vart det någon powernap heller, bajs. Men jag har blivit klar med bikinin! hur snyggt somhellst. drog på två slingor med ädelstenar, Japsis Höst. Sen har jag börjat på drömfångaran som ska säljas. Dom kommer säljas som halsband och örhängen också. För det är så himla snyggt till sommaren tycker jag. Hoppas ni som vill köpa också gör det, hehe. Nu äta. FRED gott folk

Trött gaal

Nä, trött är inte ens förnamnet. Helt slut. Brukar inte röra på mig så här mycket i så många timmar. Har varit på språng sen halv nio imorse. Tog vanliga bussen hem från jobbchansen, orkade inte traska runt i gävle utan pengar. Kanske hur tråkigt somhellst. Sen tog jag en runda på stan i viken, köpte ett skärp som jag kollade på på andra handen sist, sen hittade jag ett till, fyndade båda två för tio spänn. Fixade och trixade lite med det också så nu är det bara ett skärp, hehe. Sen fyndade jag tyger, en jättetygbit på kanske 3x2m för en guldpeng, inte helt fel det inte. Det är wannabe mocka tyg i conjakfärg som ska förvandlas till en sommarjacka eller dylikt. Sen hittade jag lite virkat, såklart. Har alltid älskat virkat, synd att det är så poppis nu när jag inte har en riktig ekonomi. Men fynda kan man alltid göra! Jag tror jag ska göra mig en greksallad, dricka lite cola och ta en powernap med Leo, han ligger redan redo i en hög på golvet. Va nyss ute med han på en långprommis, hundskrället bajsar grönt. Kan vara för allt gräs han äter, jag hoppas det. Det blir hursomhellst stugan idag, om Patrik får tag på bil. Man kommer ingenstans i livet om man fegar, hehe Och ingenstans det är ju precis dit vi ska. FRED

Feel the breeze on your neck

Helt slut, helt kaputt. Var en jobbig dag igår. Blä. Men en ny dag idag.
Fredagen den 13:e. Hej otursfågeln undrar vad som händer i år. Patrik vill att vi ska åka ut i hans stuga, mjaa. Att sitta mitt ute i skogen utan täckning på mobieln en dag som denna. Mh, jaru. Jag vet inte. Haha. åskvänligt är ju inte huset heller. Vi får se. Är ju sjukt svag för mysiga stugor i skogen. Nu ska jag iallafall in på jobbchansen, ingen spya den här gången inte.
Tjillevippen!

Dagen

bjöd på Mcdonalds, CocaCola, en jävla massa omvägar och tre överkörda igelkottar. Mitt lilla barndomshjärta ville stanna varje gång och ge dom fina begravningar. Men så kan man ju inte göra på motorvägen. Dagen har varit jobbig, jag är glad att den snart är över. Fick iallafall ha Leowald några timmar imorse, han gav mig en minifläskläpp och jagade fåglar. Han ville ha mitt morgonvatten trorja. Nu ska jag pyssla och diska min frukostkopp. För då får jag nämligen korvstroganoff av Patrik. Såsen är ju god iallafall.  Städade ju igår så nu är det fint och rent här, lite damsugning så vare klart.
FRED

Not today, tomorrow

Har varit duktig och börjat med disken nu, äntligen. Det luktade faktiskt en aning illa. ska springa och plocka resten av kvällen, damsuga får jag spara tills imorrn. Får se om jag ens hinner pyssla eller sy ikväll. Annars är det ju en dag imorgon också.
Ska en sväng till Söderhamn på dagen på hemligt uppdrag. Kan minst sagt säga att det är mycket som är jobbigt just nu. Massa press för det här är absolut sista chansen.
Nog om det. Skrev ett långt inlägg här om dagen när jag vart hos Sofi men det försvann. Verkar var ganska mycket krångel på blogg.se nu. balle. Ädelstenarna hadde iallafall kommit så vi pysslade lite med dom. Vi trodde båda två att vi skulle få fler men när jag räknade mina stenar i paketet så stämde det. Men det blir garanterat fler beställningar därifrån i framtiden. Idag har jag vart i skogen med sofi, vi skulle fixa grenar. Som jag ska ha till drömfångare sen. Knöt ihop alla och har nu satt dom runt glas och muggar så dom blir runda och fina när dom torkar. Har börjat på tavlan som ska vara med på en liten minifestival i vårdinge by som dom ska ha i sommar. Ganska taggad, tavlan kommer bli grym. Om jag kan få till den som jag vill såklart.
Nu ska jag fortsätta diska, tänkte bara skriva av mig lite medans allt intorkat luckrades upp av vattnet.
FRED

Tankarna flyger iväg


Overload

Min hjärna går i hundra och för varje skola som ligger lite långt bort hoppar mitt hjärta över ett slag.
Jag söker folkhögskolor till hösten. Det var inte så kul som jag trodde att det skulle vara. Men jag söker på, tydligen måste man ju skriva ut dom där jävla snökningsblanketterna också. Vilket svider i plånkboken, ännu fler kronor fattigare. Men en skola rikare till hösten kanske.
Det finns så mycket att söka, vet inte alls vad jag vill. Blä. Så nu söker jag allt, så får vi se vad det blir, vart jag hamlar och vad som händer. Nu ska jag försöka fortsätta.
FRED

Weekendbabbel

Dagens schema ser ut såhär, duscha, städa, städa, städa. Kanske klämmer in en springtur.
Sen ska jag sy, sy, sy och sy. För det fina vädret får mig så sjukt taggad på att sy klart alla sommarkläder jag har i huvet. Några har jag påbörjat som ska bli klara. Långklänningar som är så jävla svårt att få rätt längd på när man är själv. Men det ska faan gå. Igår mådde jag lite halftbakis. Mest magen som böka. Hade sjukt kul i lördags iallafall.
Åkte in till gävle vid åtta tiden, var ju tydligen crusing. så bussen var kanske en halvtimme försenad. Sen när den väl kom, så åkte den förbi. Överfull. Ganksa tråkigt. Kom aldrig någon extra buss så fick hoppa på en annan buss som tar sjukt mycket längre tid. Träffade två gamla killkompisar på bussen också, sjukt kul. Satt och babblade om gamla tider. Nästan så man längtar tillbaka. När jag väl kom fram så var det smockat med folk, såg en bil som precis brunnit. Kunde inte låta bli att skratta. Det var en brandman som stod och hällde något i motorhuven. Rishögen var full av brandsläckarskum, när jag gått en bit till ser jag (vad jag antar var ägaren till bilen) sitta bakom ratten med världens ledsnaste min, helt själv. Var tvungen att ge iväg ett litet skratt i min ensamhet, hehe.
Sen mötte jag upp Mickis och gick till Jennie, tror ja de va. Dom hette ju Jenna och Jennie. Lite krångligt att hålla reda på. Sen satt vi där. Åhgud va längesen det var jag umgicks med bara tjejer, lite ovant. men vi babblade på och skrattade. Sen gick vi till en annan fest, sen Solo. Trainspotters spelade i en halvtimme, lite halft besviken eftersom man betalat 120 spänn. Dom vägde väl upp lite grann med att vara bra. Resten av kvällen vart lite konstig. Men allt är löst. Förlåt Frugan för att du trodde ja sa att jag skulle på saints, sen hann ja inte riktigt dit Vi får kladda med pölsa någon annan dag!
Vad kan man skriva mer? mh igår var en jobbig dag, men jag tog mig genom den. Vi åkte ett helt gäng till gävle och käkade på max. Med fotbollsmammavanen och greacelåtar på högsta, inte helt fel.
Nu ska jag sätta igång med frullebulle så jag får något gjort idag.
FRED

Today is a dead day

Idag är det en sjukt jobbig dag. Att tre år kan gå så himla fort är något jag inte kan komma underfund med, det känns ju som det var igår jag vart väckt mitt i natten av en av världens värsta nyheter. Livet föll ihop nedanför mina fötter. Jag sattes i chocktillstånd och kunde inte sluta gråta.
Och nu allt det här. Varför vill du dö? Ingen vill inte att du ska dö. Vi vill bara att du ska leva och må bra.
Överleva det här. Den här surrealistiska verkligeheten du har förvirrat dig i.
Jag vill bara slänga mig ner på golvet och skrika för allt jag är värld. Rädda min mamma, jag behöver min mamma!
Men istället ska jag skriva lappen hur det är och har varit. Ringa det där jobbiga samtalet och förklara lugnt och fint hur illa det verkligen är. Hur mycket hjälp hon verkligen behöver. Hoppas att dom förstår och gör någonting åt saken. För afterall allt vi kan göra nu är att hoppas.
FRED

Dance, Dance

Homeil äntligen. Har ju varit i torsåker. Bestämde mig för att komma hem idag för brorsan jobbar så de blev ändå inget fiskande. Så det blir Trainspotters i gävle med Mickis och hennes kompisar. Lite nytt folk, äntligen!
Kan ju inte direkt kötta ikväll, magkääätäär. Men ska faan ha sjukt kul ändå.
Nu ska jag duscha och äta, sätta på mig ansiktet och sy ett linne.
FRED
Sjukt trött på idioter till människor som inte har något innanför pannbenet.
Ni hjälper inte ni stjälper!

Dryga lilla jag

hahah, jag höllde på att dö nyss. Jag tog på mig ett skärp imorse, sen tog jag av det, trodde jag.
Upptäcker när jag sitter på toa och kissar att det hänger ner något långt(trodde först det var en toalettorm. eller att jag hade fått snopp), reser på mig och då hänger skärpet där.Lite nerkissat. hahah. Det tyckte jag var kul sen äckligt så jag fick tvätta av det 5 gånger.
Hur kass får man bli undrar jag? att jag inte märkte det. Hahha
Jag har världens sämsta humor.

magkääätäääärr

Har inte kräkits någe mer och det svider i magen. Det betyder att det är min gamla vän magkääätäären som spökar igen. Brukar komma i samband med stress och gillar tydligen verkligen inte salamimackor till frukost när man gott upp alldeles för tidigt. Kräsen typ dedär. Det betyder att jag kan åka till Torsåker och spendera lite tid med den hela halvan av familjen. Ska bli kul och skönt att komma bort lite. Har inte riktigt bestämt mig om jag åker hem imorgon eller hur det blir. Jag skulle det från början men sen fick ja höra att dom ska grilla och fiska. Fiska kan ju va en av mina favvosaker som jag aldrig gör, hehe. Grillat kan man ju bara inte tacka nej till.
Ser ju inte ut som om jag kan gå på allt stojj imorrn heller, Mickis hörn som jag lånade på stan var inte så populärt. Förlåt Mickis men pantburkssnubben tycker inte om dig längre:( inte mig heller för den delen.
Lyckades iallafall sno EN pantburk. woo. Hoppas på att någon söt, snäll person vill bjuda ut mig imorn då kanske? flört, flört.
Nu ska jag kolla hur mycket magkäätäär meducin kostar.
FRED

starlight over shoulders och lite kräkelikräk

08.20
Uppe med tuppen. Ska in på jobbchansen i gävle om ett tag. Hoppas på lite fler jobb man kan söka idag men vi får se. Idag har jag faktiskt inte tid att vara snål heller så, ja ska skita i gratisbussen, nooooooooooo. dyrt, men har massa att göra hemma.
Tvätten hann bli torr iallafall, trodde någon skulle stänga av torktumlare, men icke. Tack!
Igår, var jag på möte sen hemma en sväng. Efter det tog jag cykeln till Sofi. Vi hade pärlbytardag. Tyvärr vart det inte så mycket bytt. Men några godingar kom jag hem med. Nu vet jag inte vart jag ska göra av dom pärlorna som jag inte har användning för, känner en smula stress. Kan inte slänga dom. Sån är jag. Jag vill ge bort dom till någon som kan göra något fint av dom. Lite konst liksom. Kanske kan lägga ut dom här i bloggen? Får se.
Sen beställde vi pärlor för pengar ingen av oss egentligen hade, hehe. som vanligt. Sjukt billiga ädelstenar, jag älskart. Fick lite överbliven Hennafärg också, så nu är fjädrarna klara och fina. Färgade en slinga i håret också, bara för att jag är så sugen på att göra något radikalt, kanske färga bara topparna? Spännande. Lärde mig även att virka på riktigt den här gången, jag är väl inte kung än. Men det ska jag faan se till och bli!
Men nu ska jag bajsa, sen dra!
09.35 Fast nä jag kräktes lite istället, tack för magsjukan Patrik!
Jag hoppas att det var den tidiga morgonen som lurade och ingen riktig magsjuka, men vi får väl se.
Är inte bajsnödig längre iallafall. Suck
FRED

Panic

Har en smula panik över tvätten,
tvätten i tumlaren är inte torr och så är det en hel till maskin som måste torkas och ja våran torktumlare är ju inte världens snabbaste.
Det blir väl som vanligt på tvättdagar. Min lägenhet förvandlas till en kläddjungel.
Mysigt kanske ni tänker, nej kall blöt tvätt överallt är inte mysigt.
Dagens vart idag en jättegod pasta med oliver, stekta champisar och rödlök, oliver, med lite grädde och fetaost.
Kryddat självklart på grekisk vis, hundra liter olivolja oregano och basiliki. Vad annars?
Mina målade fjädrar vart inte alls så lyckade som jag ville att dom skulle bli, så nu tänkte jag hårfärg?
Det lär väl faan funka. så om det är nån med brun hårfärg liggandes hemma eller planer på att färga håret mörkare än vitt hör av er så snor jag mer än gärna lite överblivet kladd.
Nu ska jag önska mig sommar riktigt hårt och hoppas på varmare väder.
FRED

So far so good

har klarat mig hittills från kräksjukan
dock har det gått ganska dåligt för Patte
kräktes lite på glolvet inatt kanske
imorrn ska lägenheten saneras!
jag låg vaken halva natten med världens magont
hoppas på att det var det jag fick och inget mer
idag har vi iallafall handla sjukt med maaaat
så jävla skönt
slängde i mig en grekisk sallad och tsatziki nyss
sen har jag gjort hemmagjord iste som ska drickas så fort det svalnat
har också börjat färga dom där billiga fjädrarna som jag fyndade på ica efter påsk
1 kr för 20 st
köpte 20 paket hehe
så snart ska det säljas drömfångare
och armband, halsband, örhängen
ja typ allt man kan ha fjädrar till
nu ska jag pilla lite mer med pyssel
FRED



ge mig jackan, så fin

kräksjukan

Patrik har fått en släng av magsjuka
och jag, ja springer omkring och torkar av allting han tagit på
jo för det är nämligen så att jag är livrädd för magsjuka
blir jämnt typ helt död när jag får det
har mått illa hela dagen och har knappt ätit något
för tänk om det skulle komma upp igen
blä
nu funderar jag iallafall starkt på att försöka ta mig till statoil
och köpa cola, ett måste när man mår illa
och frukost ifall jag inte blir sjuk imorgon
ska ju till högbo med det här nya jobbprojektet jag är med i
självklart är jag livrädd att jag skulle börja kräkas där
nästan så man önskar att man redan fått det och blivit sjuk
så hade det värsta varit över
nu är det ju bara vänta på att bli sjuk
galet
hade sjukt kul på valborg iallafall
haha och ursäktar för min sång
gillar att sjunga på fyllan
tur att sofi och micke kunde sjunga iallafall så lät det kanske inte helt hemskt

RSS 2.0