Home and then gone again

Lite sönderstressad tjej kan vi ju lugnt konstantera. Trodde Elin skulle va i Gävle redan imorse ja och att vi skulle hooka upp på dagen, nej hon kom kl fyra. Då hade ju ja och Daniel redan rensat rean lite, fick ta en runda till. Men jag är inte bitter, fyndade lite till och hann umgås med Elinpelin. Nu har jag bara sjuk ångest för fredagen härrå, Cafe jävla Opera. Måste man klä upp sig? Får man inte ha trasiga kläder? Eller spelar det ingen roll om man står på listan? Jag hoppas det sista stämmer, för jag hatar verkligen att klä upp mig. Eller ja klä upp sig kan ju nice, men springa runt i en kortkort liten klänning och skyhöga klackar. Men jag kommer nog på nåt, hoppas jag. Fyndade ju massa tyg så kanske kan sy något snärtigt, hehe. Nu är det bara städa aset här och packa, jag hatar att packa. Jag hatar ganska mycket idag känner ja. Ska väl ta och lugna ner mig lite.
EN DAG I TAGET


Carpe fucking diem

En smula ändrade planer, sthlm på torsdag istället och så ska jag va med Elin K imorn, ikväll är det fortfarande sushitajm. Jag har ingen som hellst aning varför jag skriver det här, tänkte väl att mitt andra inlägg var en smula tråkigt och så har jag inget att göra nu medans jag väntar på att gå till bussen. Tråkig tjej jag vet, hehe. Räknade faktiskt pengarna jag tjänat på loppisen och det var mer än 400 nästan 500, jag vill ha mer loppis! Kör en i augusti också. Om jag hinner med allt flyttande, packande, hejdåfestande och festivalutställning, ska ju kanske ställa ut en tavla på Wij´s festival som elverna där har anordnat,  12-14 aug, rekomnederas starkt. Åk dit och lär er något, ha kul och upplev naturen i fina Ockelbo. Jag ska ta mig dit minst en dag iaf.
Måste bara konstantera att jag älskar att leva dag för dag som jag gör nu. Tar mig upp varje morgon och tar dagen som den kommer, det funkar verkligen, jag har fullt upp hela tiden och flyger hit och dit som ett löv på hösten. Flänger runt det är livet det.
Juste fick i mig maten också och en hel macka:O
EN DAG I TAGET


13.32 ångesten

Vet att jag måste äta så jag tog tonfiskröran jag gjorde igår men inte ens petade på, skärde upp en jävla massa gurkchips och nu sitter jag här. 5 kg lättare än för en månad sedan och pillar i kladdet.
Jag tror att tårar väger ganska mycket.

Here I am

Det var någon som undrade om jag kunde slänga upp några bilder på mig själv, jag gillar ju inte att ta emot beställning på inlägg men kan väl ställa upp för laget den här gången då.
Det här är jag
såhär glad är jag på vintern

Down below

Igår var det en riktigt jävla dålig kväll. Alla känslor bubblade upp, fan jag hatar känslor. Satt i duschen i två timmar, förvandlades till ett russin. Sedan drog jag ihop alla täcken och kuddar så det vart en grop och somnade.
Eftersom jag inte städat något igår måste jag ta o fixa det idag innan jag åker till Gävle för sushiätande o tvspel med Daniel! Ska kolla efter något trevligt tyg, har fått en craving efter att sy en kort klänning i något fint mönster. Kom även på att jag äntligen kan köpa nya franskor, mina håller verkligen på att ramla sönder, alla mina tre stackars par. Ska nog göra det i sthlm för där finns det bra kvalle och underbara priser, vet precis vilken gränd jag ska gå in i.
EN DAG I TAGET


DEAD

Jag gick nyss in väggen. Stendöd är jag. Ska gräva ett hål i min säng och gömma mig där. Det är fan för mycket nu, kan allt sluta rasa ihop?

I just don´t know

Nä loppisen kunde ju varit en aning mer lyckad, men jag är inte bitter har haft askul dom här dagarna. Förlåt Frida men jag tycker det är jättekul så måste skriva det här också. Hehe eh, vi gjorde ju lappar som var jättefina, satte upp dom lite överallt. För att sen idag komma på att vi inte skrivit något datum, hehe. Tjänade iaf ca 400 kr, inte helt fel. Tack alla underbara vänner som hjälpt till!
Nu ska jag äta mat, eller macka med tonfiskröra och fetaost, hehe. Kallar det mat ja.
Sen måste jag städa och rensa skitsaker. Saker överallt här efter loppisen. Imorn blir det sushi och tvspel i gävle och på onsdag åker jag hem till hemstaden, nämligen sthlm. Är sjukt nervös och förväntansfull, ska träffa min lillebror på första gången på 3 jävla år. Sen ska jag en sväng till Cafe Opera på fredagen, kan bli en aning spännande.
EN DAG I TAGET



LOPPIS

Woho, många som är astaggade på loppis idag då?!
Jag mår väldigt, väldigt bra just nu och det är ett under att jag ens kan skriva. För vet ni vad? Jag är fan fortfarande full. Min hjärna funkar inte och jag tror att jag har en stroke. Hör min mobil ringa hela tiden och då menar jag verkligen hela tiden. Sen vemfan vare som bet mig i läppen? Det känns inte helt okej, hehe.
Hade hursom askul igår, minus en viss sak som kan dra åt helvete och slänga sig i väggen, totaldö lite.
Men kom på loppisen gått folk!
Kan ju bara konstantera att det här tog mig kanske en halvtimme att skriva, sitter som Berta 98 och pickar på tangenterna lutad över datorn med en såndär fin puckelryggs ställning.
EN DAG I TAGET


Unbreakable

Vart en spontanis till gävle igår. Inte helt fel. Jag hade askul. Hoppas alla andra hade det med, hehe.
Nu ska jag slänga mig in i duschen och bruda till mig lite. Sen drar ja till Sofia sen Parken sen Jonna, öl och Parkrock står ju på schemat idag.
EN DAG I TAGET


Leave me

Go now and don't look back
My life's come off it's tracks
And you should be
Free of me





I will survive

Ja, onsdags var en bra jävla dag. Var ju nere på staden med frida, fixade allt som skulle fixas. Kom på när vi satt på den sjukt kvava hippiekullen att vi skulle åka och bada i Högbo, så köpte mackor och skagenröra, cyklade dit. Självklart började det småregna och blåsa skitkallt så fort ja flashat bikinin. Typiskt, men en picknik vart det iaf. Sen drack jag öl med Olle och gänget på Lillpuben. Va ett tag sen man var där, hehe. Men det var sig likt. Kom hem mitt i natten somnade på en gång med kläder och allt. Att man aldrig lär sig att klä av sig, borsta tänderna och tvätta ansiktet innan man "vilar ögonen lite", hehe. Igår ja då hade jaf faktiskt en riktigt dålig dag. Särskilt bakis vara ja inte men seg som en segråtta var ja. Lyssnade på musik och fixade loppissaker. Sen åt jag massa mat också för er som undrar. Det kommer bli nice att bli av med saker, har kanske tusen asfina örhängen, halsband, ringar och armband som jag inte längre använder till finfina priser. Kläder i massor finns det också. Fynda, fynda!
Idag ska jag leka med Mickis en sväng och gå på systemet. Fortsätta måla min minneskista som jag av någon anledning började skrapa av färgen på kl 2 inatt. Turkos blirren. Fint de! Sen har jag en del kläder att sy i som ni kan få köpa sen, säljer en hel del egendesignat på söndag också. Åh juste ska väl sälja lite drömfångare när jag ändå håller på, hemmagjorda OneOfAKind smycken också. Wihoo. Det ska bli kul dethär. Idag mår jag bra, trött bara.
EN DAG I TAGET

Morningglory

Vaknade av solen som smitit in bakom rullgardinen. Sen lite av klockan som ringde också. Tog mig upp halv elva. Somnade 03 om jag skulle gissa. Sov helt själv utan att dö. Det är fan bra. Idag mår jag bra.
Resorb, ciggarett och en fet dusch ska få mig att vakna till iaf. Har en del att göra. Sitta i telefonköer igen, farbror blå, söka jobb, lämna papper, banken herregud. Öl ikväll eller? Nåt kul ska jag allt hitta på iaf. Bäst jag sätter fart!
EN DAG I TAGET




All alone tonight


Silent

Jag hade kunnat sprungit tusen mil, men nöjde mig med en halv.
Du vet där våra bokstäver stod i träet. Dem vi ristade in i vintras. Hoppet om evig kärlek.
Det är borta nu.
Jag suddade ut dem. Det var inte mer än rätt.
Jag vet att jag inte kommer få någon sömn inatt
och så fort solen går upp springer jag nog där igen i skogen
för allt jag är värd. Men jag ska försöka iallafall.
EN DAG I TAGET


Sunshine

Hemma efter en runda på staden. Skulle ju till farbror blå men dom hade stängt, så nu gäller det verkligen att komma upp i tid imorrn. Hurfaan det nu ska gå till. Hursom det vart glass ist och så träffade vi på Elin en klasskompis från plugget. Pratade och satte oss på hippiekullen. Det var skönt.
Men nu är det så att jag funderar kanske på att börja ha en matdagbok här i bloggen. För nu vare ett jävla gnäll om min vikt. Jag vet att jag gått ner runt 4 kg. Jag vet att jag ser benig ut. Men jag vet också att när jag mår dåligt har jag svårt att äta så jag trycker i mig det jag kan. Så igår åt jag två mackor till frukost med mycket, mycket smör på precis som jag gillar det. Något fröigt var brödet också, sådär nyttigt. På hade jag salami och tomat. Kryddade lite också ifall ni vill veta det med paprikapulver och salt. Sen åt jag en skål med överbliven pasta med bacon, tomat, basilika och creme fresch, kryddat med salt, peppar och oregano. Senare åt jag två mackor med asmycket ost och smör på som stått i ugnen. På kvällen vart det två stora skålar med baconchips också. Till allt det drack jag hederlig jävla cola.
Idag har jag ätit en macka med salami, sedan åt jag två kulor jordgubbsglass på staden. En nektarin och en jävla massa cola igen. Nu ska jag laga en fin linssoppa med gul lök, morot, tomatpuré, röda linser och en släng av vitlök. Tänkte krydda med salt, peppar, färsk timjan och lite basilikablad. Till det blir det antagligen cola och en macka med mycket smör och ost på. Juste en fet klick creme fresch också. Kolla jag äter :O
EN DAG I TAGET

Svårt att vakna

Det är bara förnamnet, tror jag somnade vid fem inatt. Mickis sover fortfarande, hehe. Jag vet inte om det var en släng av lycka jag kände igårkväll eller om jag bara var sjukt övertrött men har inte skrattat sådär sen jag vet inte när. Såg ett Ufo och trodde jag skulle dö. Mer kan jag inte säga, ingen skulle ändå förstå.
Idag ska jag till farbror blå med Frida och kolla tillstånd om loppis, för nu jävlar ska jag bli av med skit. Sedan måste jag sitta i telefonköer igen, kom aldrig fram till någon igår, kul. Städa och tvätta, fyfan. Bäst jag sätter fart.
EN DAG I TAGET

Breakup medcine

2dl Rock
1 tsk klippa av sig håret
80 000 liter öl
1 nypa tatuering
500 kg Knulla
Bättre bild kommer!

Breath

Antal timmar sömn 11. Antal tappade kilon 4.
Inatt sov jag, men det var inte så att du inte var i mina drömmar ändå. Ut ur mitt huvud!
Idag mår jag hursom bra. Eller ja, bra för att må som jag gör. Det går helt okej kan vi väl säga. Har underbara kompisar som ställer upp till hundra för mig nu. Det känns skönt.
Jag har ätit hyfsat bra men tycks ändå rasa i vikt. Jag överlever. Hoppas jag. Hehe.
Idag ska jag fixa massor med nämligen flytten! Woho, skitkul. Men what to do liksom.
Sen ska jag göra en spännande grej.
Det ska bli kul, ett steg närmare mitt goal. Att komma över dig.
Nu ska jag faktiskt ta och äta frullebulle och se till att ringa dom där jävla samtalen.
EN DAG I TAGET


It´s really over now

Det slog mig nu, ikväll. Ett knutnävslag i magen. Pil genom hjärtat. Kniv i  ryggen. Det är slut, på riktigt. Aldrig mer vi. Jag kände mig tom, instängd. Så jag gick och gick och satt. Allt vi hade, för vad? Skulle det verkligen sluta såhär illa. Som om allt vi någonsin delat inte betytt någonting alls. Bortblåst. Allt förgäves. Det kanske var mitt fel, jag skulle aldrig släppt dig in, tillåtit dig att såra mig så. Jag skulle vetat bättre. Men ändå så vet jag att jag inte kan ta någonting tillbaka det var inte mitt fel.
Ikvälll skrek jag. Verkligen från tårna. Skrek fula ord och hat. Ut till ingen. Mitt i ingenstans. För ingens öron att höra. Jag skrek för allt jag var värd och allt jag vill säga dig.
Det är borta nu och du kommer aldrig få höra det.
Jag ska fortsätta framåt. Fortsätta erövra manskropp efter manskropp och låta dem erövra mig. Tills du inte längre finns på min hud. Tills du inte längre finns i mitt liv, i mitt huvud. För det är så jag gör. Det är så jag är. Det är så jag går vidare.
EN DAG I TAGET

IT ONLY MAKES IT EASIER

Oldie

Nä fyfan har blitt för gammal för sånthärnt. Fyra dagars och jag håller på att dö. Det gick verkligen inte bra att trycka i sig dendär första cidern igår. Slutade med att vi drog hem. Korkat att ens gå ut. Att man aldrig lär sig att när man är bakis sov inte på dagen, för då äru pigg på kvällen och går ut fast du borde sova, eller ja, jag har en tendens att göra så hehe. Men det vart ju helt okej. Ska inte ens kolla på en öl förens nästa helg. Då äre fest! Parkrocken m.m. Inte helt fel de inte. Nu ska jag och min nya sambo käka frulle och försöka leva lite idag.
EN DAG I TAGET


Behind this hurtful eyes

Jag känner att värktabletter inte funkar så bra när den praktiskt taget sitter fast i halsen. Nyduschad och en smula bakis är jag iallafall.
Hade den konstigaste bussresan i Sverige imorse. Kände någonting som kan kallas gemenskap mellan alla på bussen. Självklart varade det endast i några sekunder, för så är det ju i Sverige.
Träffade på en Norsk snubbe som ville veta vart man går ut i Viken, man går typ inte ut i Viken. Så ville han veta vart jag skulle ut ikväll, vet inte svarade jag för att sedan hoppa av bussen på min hållplats. Då stannar bussjäveln inte så jag fick skrika sådär snällt och svensk.
Vart hursom inge Slick igår, men jag är inte bitter, hehe. I don´t kiss and tell men jag kan ju bara avslöja att jag spenderade natten i kanske Gävles snyggaste lägenhet med vackraste utsikten. So far iallafall.
Nu ska jag slänga i mig någon slags föda, en macka kanske och te.
EN DAG I TAGET


On of this days, you´ll see

Jaha, det vart ingen slapp kväll ikväll inte här ska vi till gävle och festa loss, hej slick och hej singelkillar!
Har en del att stå i nu, typ kläder. Hatar kläder, gårfan hellre naken. Eller i underkläder det är fint. hehe.
Skönt att byta humör lite och tänka på annat. Nu måste jag kila och fixa mat.
EN DAG I TAGET



Jag kan faktiskt andas utan din luft i mina lungor

Antal timmar sömn 4. Antal tappade kilon 3.
Det vart inge Hippiekullen, tiden sprang iväg igen och kallt vare. Vi drack öl och ventilerade vinden på balkongen istället. Ikväll kanske jag ska ut, frågan är bara om min lilla kropp orkar det. Är helt slut. Sover så dåligt.
Te och ciggaretter står på schemat just nu, sen måste jag städa upp lite för idag kommer nämligen Mickis och bor här ett par dagar. Hon behövde komma bort och vart är bättre än att åka till Marocko? Inget, exakt.
Världens tråkigaste blogginlägg jag vet, men jag har ingen ork. Idag är det värre än igår, för så fort jag blundar står du där och säger dom där orden. Orden som en gång gjorde mig så jävla lycklig, orden som jag aldrig vill höra dig säga nåmer. Slutsats idag är jag arg.
EN DAG I TAGET


Alive

Hoppa in i duschen och bli riktigt jävla ren och fin är vad jag ska göra nu, därefter slänga i mig en fet greksallad. Sen kör jag på att öla ikväll igen, skulle köpt en vinare men tiden sprang iväg, först Jonna sen älskade saknade hippiekullen.
Igår hade jag sjukt kul. Det går bra att leva
EN DAG I TAGET

Bland tusen masker tar jag av min, det här är jag, jag är sårad och förstörd

It hurts

Antal timmar sömn 2. Antal tappade kilon 3.
Nu börjas det. Det gör ont, så jävla ont. Kunde inte sova, kunde inte sluta tänka. Rev mig över bröstet men smärtan finns kvar. Den ligger där inne och gruvar. Hur lång tid tar det att plocka upp alla bitar den här gången? Hur länge ska jag ligga vaken på nätterna med ångesten?
Jag vet att det tar tid men jag vill att det ska vara över nu. Jag vill inte leta efter den där sista biten av mitt hjärta som du fortfarande har och alltid kommer behålla. Jag vill verkligen inte. Jag vill glömma och slippa känna. Ligga under manskropp efter manskropp som inte är din för att få bort din beröring mot min hud, dina smekningar.
Stänga in känslorna långt bak i huvudet och fly.
Alltid min första instingt, fly försvinna och så får resterna av mitt liv undra vart jag tagit vägen. Gå upp i rök och aldrig mer synas till.
Men jag kan inte, jag är så nära en ny början på mitt liv. Någonting som ska ta mig någonstans där jag kan vara och kanske finna lycka.
Jag vet att jag vill iallafall aldrig se dig mer, prata med dig, krama dig, höra av dig eller ens tänka på dig mer.
Jag måste se framåt, ta tag i mitt liv.
EN DAG I TAGET

Livet är inte lätt att leva

Förkyld och nydumpad. Efter en veckas väntande utan ett enda ord.
Det känns tomt. Jag är arg och besviken. Kunde han inte slängt ur sig det tidigare istället för att ge mig hopp om att vi kanske hade en framtid. Nej jäveln lät mig gå här i en vecka, en vecka fylld av tårar, sjukdom och ångest.
Gör man så efter ett år?
Allt jag kan göra nu är att gå tillbaka till vardagen, har en stor flytt framför mig och tusen saker att göra. Jag överlever, som jag brukar säga. Frågan är bara hur många nätter och kilon jag tappar den här gången.
Imorgon ska jag ut, ut och leva. Vara fin och hitta en man. Jag är lite löjlig sådär, men bästa sättet för mig att komma över någon är att komma under någon. Radera ut personen ur mitt liv och fortsätta framåt.
Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna älska igen. Men det visar sig väl med tiden.
EN DAG I TAGET

Peace

Jag överlevde peace i år igen, skönt de. Har tyvärr ingen tid att skriva om allt som hände idag för här ska tvättas, städas, diskas och jaga bananflugor. Det var så skönt att komma hem till en smutsig lägenhet utan mat med en surig trött kille i igår.
Nuff said.
FRED

RSS 2.0