andra dagen

Regnet vräker ner utanför fönstret och idag springer inte brandmännen runt och ser glada ut i solen. Andra dagen på jobbet och det går bättre nu än imorse, åkte vilse med bussen pga av ombyggnad på stan fick springa lite extra med paraplyet som bara ville flyga iväg med mig hela tiden. Idag ska vi bila tillbaka med bilen jag och hjärtat sen ska vi till panduro i valbo, överlycklig att det äntligen har kommit till en stad i närheten, och investera i pärlor så att försäljningen kan komma igång.
Sen mysa ner framför någon film som jag säkert kommer somna till, med te och regnsmatter på rutan.

Att inte vara nyfiken

Leo kan åka buss. Han är och kommer alltid förbli en knähund, trots hans storlek. Hundar ska ju sitta på golvet i bussen, nej inte Leo, när han väl hoppat upp fick jag inte ner honom så han fick sitta där. Eller ja, ligga i mitt knä. Han som blir åksjuk också. Men det gick. Nu har vi vart i gävle i två dagar och vi har tagit mycket promenader. Tagit det lugnt, haft lite semester. Gick till hundgården igår, tänkte att Leo blir nog glad, få springa lite utan koppel och selen som ska få honom att inte dra hela tiden som han hatar, men nä. Leo springer, lägger sig i skuggan och käkar gräs. Kastar pinnar och pratar fånigt men han kollar bara konstigt på mig. Fin hund detdär, hehe. Idag ska vi åka tillbaka till hofors, packa lite och fixa cykeln, kanske ska till sandviken ikväll kanske inte, ska hursom tillbaka till hofors och flytta imorrn. Dub också på kvällen, ska spåra lite sådär innan man börjar jobba och måste vara vuxen igen. 
Jag är förjävligt nyfiken ibland kan inte låta bli fast jag vet att jag borde.
Hittade artiklar från 4:e mars. Jag borde inte, jag hoppas jag kan låta bli, men jag vet inte.

Man ska ha känslor och känna sina känslor, det är en del av livet

Nu har jag hängt i Gävle ett tag, kan inte låta bli, hehe. Va ute och spårade i lördags, hade askul sista timmen iallafall. Bråk vart det, ibland ska man inte prata om djupa saker bara. Hängt hos söten och rullat tummar om dagarna. Idag är jag i Hofors för pappersfipplande och hundstjälande. Sen ska jag tillbaka till Gävle, Leo ska åka buss för första gången i sitt liv, han som blir åksjuk, hur ska detta gå? Dub på lördag och det kommer bli grymt, sen på måndag blir det att hoppa upp i kontorstolen igen för då börjar jag joppa. Så miniflytt till Gävle i helgen också. Snart får det väl  ta och vara min tur att klicka hem en direktlägenhet va.
Yeah, åka bil med hunden, hur åker han buss?

RSS 2.0